Ciekawe badanie.
Napisano Ponad rok temu
Zwracam się do Was z prośbą, jako do osób o pokrewnych zainteresowaniach, mianowicie jestem instruktorem brazylijskiej sztuki walki capoeiry.
W tym roku będę bronił swojej pracy magisterskiej do napisania której posłuży mi miedzy innymi analiza wyników ankiety do której link przesyłam poniżej:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tematem mojej pracy są formy turystki uprawiane przez osoby trenujące sztuki oraz sporty walki. Wybrałem ten temat ze względu na moja wieloletnia praktykę sztuk walk(kick boxing, capoeira) jak i zainteresowanie rożnymi formami turystyki. Temat pracy łączy obie moje pasje, jednoczenie poruszając problem określenia cech charakterystycznych osób aktywnych fizycznie. Jak dotąd nie spotkałem się z badaniami, które opisywałyby upodobania wypoczynkowe opisanej powyżej grupy osób, a patrząc na popularność klubów karate, bokserskich, judo itp. można stwierdzić iż są oni ważna częścią rynku turystycznego w Polsce i na świecie.
Proszę Was o wypełnienie ankiety, Wasze odpowiedzi pomogą mi w szybkim napisaniu pracy dyplomowej.
Wypełnienie ankiety zajmie mniej niż 5 minut i oczywiście będę każdej osobie niezmiernie wdzięczny.
Pozdrawiam
Grzegorz Wysiński
p.s. W razie pytań służę pomocą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gregor: tits or GTFO
Kolega chyba jest niewtajemniczony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
1% podatku na rzecz... no właśnie, kogo?
- Ponad rok temu
-
Nawyki
- Ponad rok temu
-
TAM QUI Khi Kong Federation
- Ponad rok temu
-
ochraniacze na szkolenie ze street-boxing...
- Ponad rok temu
-
manekin do rzutów
- Ponad rok temu
-
Dziecko a sztuki walki.
- Ponad rok temu
-
Tarcze treningowe prostokątne
- Ponad rok temu
-
sporty walki a oddawanie krwi