Skocz do zawartości

Zdjęcie

Walka z silniejszym - Pomocy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
17 odpowiedzi w tym temacie

budo_adikowal
  • Użytkownik
  • 2 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Walka z silniejszym - Pomocy
Siema, w moim liceum jest koleś który pare razy szukał zaczepki i wiem że jeśli jeszcze raz zaczepi mnie to pójdę z nim na solo, koleś jest wyższy ode mnie i cięższy o jakieś 30 kg. Macie jakieś rady dla mnie? ( Ucieczka nie wchodzi w grę )
  • 0

budo_niedziel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2844 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Taekwondo

Napisano Ponad rok temu

Re: Walka z silniejszym - Pomocy
Skombinuj patyk z kupą i zrób z niego dobry użytek. Powodzenia!
  • 0

budo_crips
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Słuchaj się Niedziela, ma na koncie już 2666 postów, a więc doświadczenie kolosalne!
  • 0

budo_sniffles
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1272 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Jesli masz jeszcze jakies watpliwosci to moge Cie nauczyc pare przydatnych sztuczek patyka z kupa.
  • 0

budo_noite
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1593 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dołączona grafika

dla niepoznaki owiń kupę włosami.
  • 0

budo_warhead
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4469 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Uwierz mu na slowo ... nie na darmo ma taki nick :D
  • 0

budo_niedziel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2844 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

dla niepoznaki owiń kupę włosami.

ale czy wtedy nie zmniejszamy skuteczności naszej broni? może jednak lepiej rzucić ulotką znalezioną na szkolnym korytażu? proszę ekspertów o pomoc!

edit: no i jakie włosy są lepsze ciemne, czy jasne? a more rude, czy to juz za duzy hard core?
  • 0

budo_cabelo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 586 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/SF

Napisano Ponad rok temu

na pewno nie ciemne, mogą zlewać się z kolorem kupy, i zmniejszyć efekt psychologiczny. Ale wydaje mi się że lepiej chyba po prostu użyć starej kupy, wtedy włosy same na niej wyrastają.
  • 0

budo_crips
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Cabelo, 10/10 :lol:
  • 0

budo_wing tsun
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 115 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Siema, w moim liceum jest koleś który pare razy szukał zaczepki i wiem że jeśli jeszcze raz zaczepi mnie to pójdę z nim na solo,

To idź,w najlepszym wypadku wygrasz w najgorszym przegrasz,ale się postawiłeś i tylko to się liczy.A to że jest cięższy to nie znaczy że lepszy z resztą jak to mawiają "Nie liczy się rozmiar psa w walce,lecz rozmiar walki w psie",czyli ten z was który będzie agresywniejszy i bardziej zdeterminowany ten teoretycznie powinien wygrać,koleś na pewno się czuje silniejszy od ciebie bo ma masę.Przez to że jest większy i silniejszy może być stosunkowo wolniejszy od ciebie.Nie przejmuj się postami chłopaków po prostu jesteś pewnie milionową osobą która pisze tego typu post.I wszyscy mają dość odpowiadania na to samo pytanie wkoło...powodzenia
  • 0

budo_wing tsun
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 115 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

na pewno nie ciemne, mogą zlewać się z kolorem kupy, i zmniejszyć efekt psychologiczny. Ale wydaje mi się że lepiej chyba po prostu użyć starej kupy, wtedy włosy same na niej wyrastają.

ha ha bezcenne...
  • 0

budo_ncro
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 348 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To idź,w najlepszym wypadku wygrasz w najgorszym przegrasz,ale się postawiłeś i tylko to się liczy.

Albo tak - jak dostanie, to tamten koleś poczuje się jeszcze silniejszy, i będzie jeszcze bardziej szumiał.
Moja rada - jak zaatakuje, to się postawić i walczyć. Ale na żadne solówki po krzakach nie chodzić.

Patyk z kupą rządzi.
  • 0

budo_wing tsun
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 115 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Patyk z kupą nadaje powiedzeniu "Zesraj się a nie daj się" całkiem nowe znaczenie :)
  • 0

budo_noite
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1593 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kolega może również próbować zastosować Rayz Do - wtedy patyk z kupą powleczoną ciemnym włosiem byłby idealny. Realnym zagrożeniem jest jednak autodestrukcja niedoświadczonego osobnika próbującego zastosować tak niebezpieczną technikę.
  • 0

budo_adax
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 142 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Atak kupą na kiju z odrastającymi włosami i strzały z shuriken-ulotek

A tak na serio i nie całkiem, to walnij gościa szybko w nos, popraw kopem i to siarczystym w jajca i spróbuj go obalić. Mój kumpel miał kiedyś solówke, może nie z cięższym od siebie gosciem ale bardzo pewnym. Po dwóch łokciach od kumpla, pewność chłopaczka opuściła, w dodatku o mało co nie dostał od swoich wielkich kumpli za to że okazał się pizdą. Więc musisz to zrobić przy jego kumplach !!!
  • 0

budo_adikowal
  • Użytkownik
  • 2 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dzięki za odpowiedz, a reszta zamiast pisać o tym patyku to niech już lepiej w ogóle nie pisze
  • 0

budo_dar75
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3410 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

A ty jeśli chcesz się nauczyć walczyć to poświęć na to 5 lat.
Potem zrozumiesz jak głupie pytanie zadaleś.
  • 0

budo_jet
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2606 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie przejmuj się postami chłopaków po prostu jesteś pewnie milionową osobą która pisze tego typu post.I wszyscy mają dość odpowiadania na to samo pytanie wkoło...powodzenia

Dlatego najpierw się szuka samemu czy ktoś już nie założył takiego samego tematu, nie postawił takiego samego pytania (a w ciągu ostatnich 5 lat myślę, że padło ono 500 razy). Ale żeby to zrobić trzeba być zaznajomionym z zasadami panującymi na forach internetowych i tym forum, a żeby je znać trzeba umieć czytać, że dla nowych użytkowników jest np. dział newbie, gdzie jest temat "Jak pisać, żeby nie uznali cię za debila". Jak ktoś tego nie robi, to jest sam sobie winien i będzie otrzymywał durne odpowiedzi. :wink:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024