Walka z silniejszym - Pomocy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale czy wtedy nie zmniejszamy skuteczności naszej broni? może jednak lepiej rzucić ulotką znalezioną na szkolnym korytażu? proszę ekspertów o pomoc![link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
dla niepoznaki owiń kupę włosami.
edit: no i jakie włosy są lepsze ciemne, czy jasne? a more rude, czy to juz za duzy hard core?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To idź,w najlepszym wypadku wygrasz w najgorszym przegrasz,ale się postawiłeś i tylko to się liczy.A to że jest cięższy to nie znaczy że lepszy z resztą jak to mawiają "Nie liczy się rozmiar psa w walce,lecz rozmiar walki w psie",czyli ten z was który będzie agresywniejszy i bardziej zdeterminowany ten teoretycznie powinien wygrać,koleś na pewno się czuje silniejszy od ciebie bo ma masę.Przez to że jest większy i silniejszy może być stosunkowo wolniejszy od ciebie.Nie przejmuj się postami chłopaków po prostu jesteś pewnie milionową osobą która pisze tego typu post.I wszyscy mają dość odpowiadania na to samo pytanie wkoło...powodzeniaSiema, w moim liceum jest koleś który pare razy szukał zaczepki i wiem że jeśli jeszcze raz zaczepi mnie to pójdę z nim na solo,
Napisano Ponad rok temu
ha ha bezcenne...na pewno nie ciemne, mogą zlewać się z kolorem kupy, i zmniejszyć efekt psychologiczny. Ale wydaje mi się że lepiej chyba po prostu użyć starej kupy, wtedy włosy same na niej wyrastają.
Napisano Ponad rok temu
Albo tak - jak dostanie, to tamten koleś poczuje się jeszcze silniejszy, i będzie jeszcze bardziej szumiał.To idź,w najlepszym wypadku wygrasz w najgorszym przegrasz,ale się postawiłeś i tylko to się liczy.
Moja rada - jak zaatakuje, to się postawić i walczyć. Ale na żadne solówki po krzakach nie chodzić.
Patyk z kupą rządzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na pewno nie ciemne, mogą zlewać się z kolorem kupy, i zmniejszyć efekt psychologiczny. Ale wydaje mi się że lepiej chyba po prostu użyć starej kupy, wtedy włosy same na niej wyrastają.
kolega może również próbować zastosować Rayz Do - wtedy patyk z kupą powleczoną ciemnym włosiem byłby idealny. Realnym zagrożeniem jest jednak autodestrukcja niedoświadczonego osobnika próbującego zastosować tak niebezpieczną technikę.
Napisano Ponad rok temu
A tak na serio i nie całkiem, to walnij gościa szybko w nos, popraw kopem i to siarczystym w jajca i spróbuj go obalić. Mój kumpel miał kiedyś solówke, może nie z cięższym od siebie gosciem ale bardzo pewnym. Po dwóch łokciach od kumpla, pewność chłopaczka opuściła, w dodatku o mało co nie dostał od swoich wielkich kumpli za to że okazał się pizdą. Więc musisz to zrobić przy jego kumplach !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Potem zrozumiesz jak głupie pytanie zadaleś.
Napisano Ponad rok temu
Dlatego najpierw się szuka samemu czy ktoś już nie założył takiego samego tematu, nie postawił takiego samego pytania (a w ciągu ostatnich 5 lat myślę, że padło ono 500 razy). Ale żeby to zrobić trzeba być zaznajomionym z zasadami panującymi na forach internetowych i tym forum, a żeby je znać trzeba umieć czytać, że dla nowych użytkowników jest np. dział newbie, gdzie jest temat "Jak pisać, żeby nie uznali cię za debila". Jak ktoś tego nie robi, to jest sam sobie winien i będzie otrzymywał durne odpowiedzi. :wink:Nie przejmuj się postami chłopaków po prostu jesteś pewnie milionową osobą która pisze tego typu post.I wszyscy mają dość odpowiadania na to samo pytanie wkoło...powodzenia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skuteczność Zapasów w Samoobronie?
- Ponad rok temu
-
W kominiarce po mieście.
- Ponad rok temu
-
PKP 1 i 2 klasa
- Ponad rok temu