Ceny warsztatów
Napisano Ponad rok temu
"Nie jesteśmy doskonali, ale doskonale sobie z tym radzimy. Natomiast widzę u Ciebie kompleks małej grupy z zaścianka. Musisz się pogodzić ze swoimi "rozmiarami" i znaleźć sobie jakąś spokojną niszę, zamiast wciąż się czepiać większych, za to, że są więksi Wyżej tyłka nie podskoczysz." - na encontro mojej grupy w Belo bylo okolo 1000 osob w jednym momencie na jednym treningu, to jest jedyny komentarz do tej wielkiej i wspanialej grupy ktora sobie cos tam radzi, dla mnie smieszne bo ja nie mam kompleksow ze jestem w mniejszej czy wiekszej grupie i juz na pewno nie musze tego nikomu uswiadamiac wszem i wobec i na kazdych warsztatach
"Ah, zważ, że to jest ciąg dalszy jakiejś tam dyskusji, która zaczęła się od Twojej głupiej uwagi. To ty zarzuciłeś nam, że" - nie masz monopolu na ciete riposty i dowcip na forum a ja mielem po prostu nadzieje ze jestes na tyle inteligentny zeby dostrzec cudzy... niestety, jak zwykle best of the best of the bestest ale nie do konca, kompleksy wylaza co drugi post i odpowiedz
ALEGRIA - warsztaty musialy byc darmowe bo na takiej zasadzie otrzymalismy sale, wstep wolny, bez ograniczen i tyle, czy bylo 100 osob czy 80 to nie ma znaczenia, mamy program jakichs dzialan dla naszej fundacji i jesli jest mozliwosc zorganizowania takich warsztatow bez poniesienia kosztow i nie martwiac sie ze ktos bedzie stratny to je zorganizujemy, jesli sa mestres ktorzy rozumieja taki program i potrafia sie przylaczyc do takiej akcji to tez to wykorzystujemy (jak widac nie kazdy jest taki, ze robi przymusowe warsztaty maculele po 10 euro), w przyszlosci tez zrobimy darmowe encontro, poki co nie mialem zadnych negatywnych odzewow i wszyscy co brali udzial sa "za" kolejna impreza
Napisano Ponad rok temu
każde warsztaty są inne, a to ze są droższe wcale nie oznacza ze lepsze, tak samo jak to ze coś jest za darmo to ze jest do d..y
Te zaczepne tematy odbieram jako próby ożywienia forum
Napisano Ponad rok temu
ALEGRIA - warsztaty musialy byc darmowe bo na takiej zasadzie otrzymalismy sale, wstep wolny, bez ograniczen i tyle, czy bylo 100 osob czy 80 to nie ma znaczenia, mamy program jakichs dzialan dla naszej fundacji i jesli jest mozliwosc zorganizowania takich warsztatow bez poniesienia kosztow i nie martwiac sie ze ktos bedzie stratny to je zorganizujemy, jesli sa mestres ktorzy rozumieja taki program i potrafia sie przylaczyc do takiej akcji to tez to wykorzystujemy (jak widac nie kazdy jest taki, ze robi przymusowe warsztaty maculele po 10 euro), w przyszlosci tez zrobimy darmowe encontro, poki co nie mialem zadnych negatywnych odzewow i wszyscy co brali udzial sa "za" kolejna impreza
Ależ to nie był zarzut w stosunku do waszego eventu, który zresztą z żalem musiałam sobie odpuścić z powodu wyjazdu. Takie inicjatywy są super, i oby było ich więcej, podzieliłam się jedynie moimi spostrzeżeniami (opartymi na iluś tam latach prowadzenia treningów nie tylko Capoeiry oraz wielu projektów społecznych). Wniosek wyszedł mi taki - ludzie bardziej doceniają coś, co nie jest za darmo, co ma choćby symboliczny koszt, albo działa na zasadzie barteru. Co nie znaczy, że takich imprez nie powinno być. Chętnie pojawię się na następnej
Napisano Ponad rok temu
Niedługo dojdzie do "twój Mestre klaszcze u Rubika"Panowie trzymajcie poziom, bo kłucicie się jak dwie dziewczynki która ma ładniejszy piórnik
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Model biznesowy
- Ponad rok temu
-
Moda na roda ;)
- Ponad rok temu
-
zajcia dla dyieci 6 lat