maly dylemat : Karate czy cos innego
Napisano Ponad rok temu
dziekuje Wam za wypowiedzi.
Czy w sekcjach typu karate jest podobnie jak sekcjach boksu ze mozna przyjsc na trening w kazdym momencie sezonu ? i Trening pierwszy jest darmowy ?
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze zajęcia w moim dojo zawsze były , są i jak sądzę zawsze będą bezpłatne
Taką mam od wielu lat zasadę...Nie sprzedaję kota w worku. Przyjdź, poćwicz, zdecyduj.
Zapraszam. Szczegóły, łącznie z mapką jak dojechać znajdziesz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
W razie pytań proszę o post na prive.
Pozdrawiam wszystkich :-)
Napisano Ponad rok temu
nie ćwicze stylu który w moim przekonaniu jest skuteczny , ćwiczę styl który przynosi mi efekt w sparingach i zapomocą jego technik zleje przedstawicieli innych styli :wink: wielokrotnie sprowadziłem na ziemie podczas sparingów osoby trenujące Shotokan , Tekwondo , Boks :wink: w zeszły sezonie prowadząc sekcje BJJ nieprzegrałe żadnej walki w sparingach :wink: co dowodzi o skuteczności stylu i metodyki w nim zawartej :wink: fakt z tymi osobami co walczyłem to niebyły osoby będące specami od walki w parterze :wink: dla mnie czarny pas Shotokan nic nie jest warty ............nie będe owijał w bawełne może ten styl był coś warty ale to był dawno temu .............panowie, kazdy cwiczy cos co w jego przekonaniu jest skuteczne i dobre. oczywiscie ze kazdy bedzie swoj 'ogrodek chwalil' i to jest zrozumiale.
dziekuje Wam za wypowiedzi.
Czy w sekcjach typu karate jest podobnie jak sekcjach boksu ze mozna przyjsc na trening w kazdym momencie sezonu ? i Trening pierwszy jest darmowy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
raz wszedłem sobie na forum karate sprawdzić czy dyskusje odbiegają poziomem od reszty...śmieciu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wglebiajac sie w dyskusje jaka sie wywiazala polecam klub Rosomak w W-wie. Prowadzony przez Macka Gorskiego i Marcina Grzyba. W Programie jest Muay Thai, Sei-Budokai Karate i MMA. Pojdz i zobacz! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shindojo, neistety nie bede mogl chodzic do sekcji ze strony moje-karate.pl bo za wczesnie sa treningi, nie zdarze dojechac po pracy.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W Warszawie masz spory wybór.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Czeski Film
Nie wglebiajac sie w dyskusje jaka sie wywiazala polecam klub Rosomak w W-wie. Prowadzony przez Macka Gorskiego i Marcina Grzyba. W Programie jest Muay Thai, Sei-Budokai Karate i MMA. Pojdz i zobacz! :wink:
Tak, są ok, dodatkowo obaj wywodzą się z Shotokanu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] wszystko wskazuje że wystawie 3 zawodników na Shido Lige 30 styczeń Katowice , tenują niedługo no ale przeterciesię przyda.inhetos a gdzie masz swój klub i startujesz na jakiś zawodach? Że się jeszcze tak zapytam: Te spary z bokserami, zawodnikami taekwondo i karate to był grappling czy uderzenia też były dozwolone?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ale sie rozleniwiłem ...
- Ponad rok temu
-
Kimono Tokaido Kata Master 12OZ
- Ponad rok temu
-