Dynamite!! - wyniki na zywo
Napisano Ponad rok temu
Rozpiska:
MMA Fight:
Satoshi Ishii vs. Hidehiko Yoshida
DREAM Vs. SRC:
Norifumi “KID” Yamamoto vs. Masanori Kanehara
Hiroyuki Takaya vs. Michihiro Omigawa
Hideo Tokoro vs. Marlon Sandro
Hayato “Mach” Sakurai vs. Akihiro Gono
Katsuyori Shibata vs. Hiroshi Izumi
Alistair Overeem vs. Kazuyuki Fujita
Shinya Aoki vs. Mizuto Hirota
Tatsuya Kawajiri vs. Kazunori Yokota
K-1 MAX Fight (5×3 minutes, 1×3 ext.):
Masato vs. Andy Souwer
K-1 Fight:
Ray Sefo vs. Yosuke Nishijima
Super Hulk Tournament Final:
Minowaman vs. Sokoudjou
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
live
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
hirota wykazal sie albo wielkimi jajami albo wielka glupota. jak dla mnie to drugie. zamiast liczyc na szybki rewanz bedzie teraz rok pauzowal.
no a souwer z masato... dwa kroliczki energizera. niesamowita walka.
gala bardzo fajna. jesli tylko w przyszlym roku polaczone dream/sengoku utrzymaja tempo to bedzie dobrze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecież soko nie podnosił się z 10 minut ........ . Dostał by jednego w parterze to by się nie podnosił z 20 .jak dla mnie walki sokodjou i misakiego za szybko przerwane. byc moze wynik bylby taki sam, ale jednak...
.
Napisano Ponad rok temu
Najlepszy był Aoki ze swoim pokazywaniem fakju, aż sędzia się wzruszył
Kid widać, że już w dużo lepszej formie niż wcześniej.
Overeem: to chyba było oczywiste jak to sie skończy choć osobiście przewidywałem, że to będzie scenariusz: Fujita wchodzi w nogi, Overeem kolano => kuniec, no ale tak też może być
edit:
o kurrrwa ale napierdalanka była w 5 rundzie Masato z Souwerem, very nice!
Napisano Ponad rok temu
mysle ze byl bardziej zalamany/zawiedziony niz "odplyniety" (sorry, ciezko mi znalezc slowo). uwazam, ze sedzia mogl jeszcze pare sekund puscic. nie byloby watpliwosci.Przecież soko nie podnosił się z 10 minut ........ . Dostał by jednego w parterze to by się nie podnosił z 20 .jak dla mnie walki sokodjou i misakiego za szybko przerwane. byc moze wynik bylby taki sam, ale jednak...
.
aoki po raz kolejny udowodnil ze jest skonczonym bucem. "bo on mi zabral kredki...".
Napisano Ponad rok temu
edit: wlasnie ogladam i jestem przy walce yoshidy. Ktos wie, czemu sedziowie tak szybko przerywaja walki?
Napisano Ponad rok temu
Souwer i Masato - czapki z głów, jak dla mnie walka wieczoru. Strasznie żal mi Andy'ego, ale chyba zadecydował knockdown w 4 rundzie?
Napisano Ponad rok temu
Tak patrze na Overeema i jak szukalem jego starego zdjecia, zeby tu wkleic, to zobaczylem, ze ktos zrobil porownanie za mnie
edit: wlasnie ogladam i jestem przy walce yoshidy. Ktos wie, czemu sedziowie tak szybko przerywaja walki?
Takich porównań było wiele. Kiedyś widziałem takie ze zdjęciami przyrostów rok po roku ^^
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe jak walczył Takaya bo Kawajiri zamulał jak zwykle, tzn. jechał typa ale powinien już dawno to skończyć.
Napisano Ponad rok temu
Mimi
Napisano Ponad rok temu
Tak patrze na Overeema i jak szukalem jego starego zdjecia, zeby tu wkleic, to zobaczylem, ze ktos zrobil porownanie za mnie
Takich porównań było wiele. Kiedyś widziałem takie ze zdjęciami przyrostów rok po roku ^^
Przynajmniej nie ukrywa od czego rośnie....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WEC 45: Spojlerownia
- Ponad rok temu
-
Strikeforce: Evolution - wyniki(SPOJLER)
- Ponad rok temu
-
Pytanie - reality show
- Ponad rok temu
-
Strikeforce Evolution - Rozpiska
- Ponad rok temu
-
LIGA A1 - MMA I MUAY THAI - 30.01.10
- Ponad rok temu
-
Klub MMA/Muay Thai w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Szymon Kołecki w MMA !!!
- Ponad rok temu
-
Harmonogram zawodów MMA na rok 2010
- Ponad rok temu
-
MMLKB SPARTANWEAR - 10, Wyszogród, 12. 10. 2009: Wyniki!
- Ponad rok temu
-
UFC 107 SPOJLER
- Ponad rok temu