Troszke mały off thopic sie zrobił
Wracając do tematu , trener klubu jest najwazniejsza osoba w tej instytucji. W tym wypadku jest to brazowy pas wiec wydaje mi sie,ze on wie najlepiej komu,kiedy i za co dac wyzszy pas w tym wypadku purpurowy. Autorytetu trenera nie mozna podwazac ,hierarchia w klubie opiera sie na zaufaniu i szacunku wlasnie dla wyzszego pasa. Kiedys rozmawialem z osoba majaca pas purpurowy i trenujaca w Hiszpani w klubie Arachna(nie wiem dokladnie jak to sie pisze),która tłumaczyła mi ,że pas nie odzwierciedla tylko technik i umiejetnosci (aczkolwiek one powinny byc wykladnia).Pas dostac rowniez mozna za staż w klubie, zaanagżowanie w treningi, czy dana osoba pozwala rozwijac sie innym a nie tylko podejdzie pokonczy i powie "NEXT PLEASE". Moim zdaniem te osoby zasluzyly na pasy purpurowe,zgadzam sie z trenerem i popieram jego decyzje.
Co do postu magica,skoro tak bardzo zbulwersowały Cie nowe nominacje to miej odwage sie przedstawic a nie ukrywasz sie za sciana intenetu. Jak Ci sie nie podobaja treningi to nie musisz na nie przychodzic. Twoje zachowanie jest dwulicowe i wprowadza tylko zamet w szeregach RGT.
Gratuluje nowym purupurowym pasom i zycze wiele sukcesow a takim wypierdkom jak magic .... szkoda gadac ,bez komentarza.