Klub MMA/Muay Thai w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
Czas powrócić do treningów na dobre, a jako że świeżak w stolicy jestem to proszę o pewne info :wink:
Poszukuję klubu MMA lub Muay Thai (albo jednego i drugiego) w Warszawie, który charakteryzuje się głównie dwoma czynnikami
1) profesjonalne podejście do sprawy i duża liczba treningów; mam obecnie sporo wolnego czasu więc chciałbym mocno, solidnie potrenować, a jak się uda to pojeździć jeszcze trochę po amatorskich zawodach itp.
2) na prawdę dobra atmosfera, zarówno wśród trenujących jak i trenowanych :wink:
Ewentualnie dobre warunki treningów to też całkiem miła sprawa.
Wiem, że najrozsądniej byłoby po prostu samemu pochodzić po sekcjach i zobaczyć jak to wygląda. Tylko po pierwsze - w Warszawie tych klubów jest na prawdę sporo, a po drugie - po 1, 2 czy nawet 5 treningach nadal ciężko wyrobić sobie rzetelne zdanie.
Aha - widziałem już podobne tematy, ale sprawa z klubami wygląda tak, że jedne znikają, a inne wyrastają jak grzyby po deszczu.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Prawdopodobnie posypie się dużo komentarzy, a wśród nich wiele adresów sekcji, więc albo wybierzesz losowo, albo będziesz znowu miał dylemat (w końcu każda pliszka swój ogonek chwali) :wink: l
Wiem, domyślam się :wink:
Dlatego prosiłbym o 2-3 słowa na argument.
O Palestrze sam już myślałem. A BTW kto jest w Palestrze trenerem mma/parteru?
Copacabana - super, mój nr 1, tylko ma jak dla mnie nieco chaotyczny grafik zajęć... no i MMA kończące się dość późno, a tu przed 6:00 trzeba wstać do roboty :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko ma jak dla mnie nieco chaotyczny grafik zajęć...
jeżeli grafik jest stały i niezmienny przez minimum pół roku to jak tu mówić o chaotyczności? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale jednak treningi MMA 21:30 - 23:00 to dla mnie za późno. O tej porze już słaniam się na nogach. Chociaż kusi mix BJJ + MT... muszę porozkminiać :wink: W każdym razie dzięki za pomoc.
A jak opinie co do MMA Warszawa? Trenuje ktoś z Was tam? Jakie wrażenia?
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Jeśli zaczynasz od zera, to nikt tak jak Mirek nie wyrobi Tobie solidnych podstaw....
A jak opinie co do MMA Warszawa? Trenuje ktoś z Was tam? Jakie wrażenia?
...
Plusem u Mirka jest też to, że jeździ ze swoimi chłopakami na wiele zawodów i jeśłi chcesz powalczyć to u Mirka na pewno będziesz miał okazję.
Minusem jest ciężki (czasami) charakter Mirka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak tam w Alliance? Kto jest trenerem? I pytanie zasadnicze - wiela to kosztuje?
Na razie robimy tylko SF. Po nowym roku ma dojść MMA.
A trenerami są Radek Turek, Robert Faryj i Tomek " Kongo" Janiszewski.
130 PLN za 5 treningów w tygodniu.
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Co, Mradu, wpadniesz na trening? Ja wracam na matę w styczniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gusiek - zobaczymy jak bede stal z kasa, ale chcialbym wrocic na mate, bo od kilku miesiecy nic nie robilem i sie stesknilem .
Napisano Ponad rok temu
Mógłbyś napisać coś więcej o tych treningach? Odbywają się tylko raz w tygodniu? Gdzie dokładnie na Nowym Świecie? Z góry dzięki.Piątki na Nowym Świecie 18:00 Muay Thai z Mouchanovem.
Napisano Ponad rok temu
Tak, tylko raz w tyg. wliczone w cenę treningów u Radka.Mógłbyś napisać coś więcej o tych treningach? Odbywają się tylko raz w tygodniu? Gdzie dokładnie na Nowym Świecie? Z góry dzięki.Piątki na Nowym Świecie 18:00 Muay Thai z Mouchanovem.
Adres: ul. Nowy Świat 21a.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szymon Kołecki w MMA !!!
- Ponad rok temu
-
Harmonogram zawodów MMA na rok 2010
- Ponad rok temu
-
MMLKB SPARTANWEAR - 10, Wyszogród, 12. 10. 2009: Wyniki!
- Ponad rok temu
-
UFC 107 SPOJLER
- Ponad rok temu
-
Kto jest najlepszy w Polsce i na świecie
- Ponad rok temu
-
PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
- Ponad rok temu
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu