Moda na roda ;)
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety, to nie wystarcza. Prawdziwy malandro obowiązkowo nosi ściągacze, co najmniej na kostki (na nadgarstki obowiązakowo od pomarańczowej corda).dla niektórych lepiej wygląda (tzw styl)
Napisano Ponad rok temu
Niestety, to nie wystarcza. Prawdziwy malandro obowiązkowo nosi ściągacze, co najmniej na kostki (na nadgarstki obowiązakowo od pomarańczowej corda).dla niektórych lepiej wygląda (tzw styl)
no i nie zapomnij o bluzach, najlepiej dwóch i najlepiej badboy jiu jitsu.
sam ostatnio lansuję rashgard na roda (ze względów praktycznych: lepiej odprowadza pot i ciągle mi w nim ciepło, zmarźluch jestem)
Napisano Ponad rok temu
Prawdziwy malandro obowiązkowo nosi ściągacze, co najmniej na kostki
guilty as hell. Przyzwyczaiłem się do takich jednych ulubionych na mt (z taką gąbką na obu kostkach, chroni przed nieprzyjemnymi zderzeniami przy bandach no i trzyma trochę ciepła), i teraz na jakimkolwiek treningu ciężko mi się z nimi rozstać. Niestety są już na wykończeniu, i coś nie mogę znaleźć nigdzie takiego modelu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w dodatku pocimy się więcej na brzuszku co troszeczkę wpływa na spalanie tkanki tłuszczowej
Do teraz zachodze w głowę jak pocenie się ma wpływ na spalanie brzucha. Zmniejszenie ilości podskórnej wody może faktycznie ma wpływ na walory optyczne skóry na brzuchu. Ale żeby się paliło? Z tego co wiem, to tłuszczu nie spala się miejscowo, poza tym faktycznie przydaje się podniesienie temp całego ciała no i w brzuch wchodzi "na dzień dobry" a wychodzi z brzucha ostatni...
Wracając do mody: mnie to tam na łokciu starczy ściągacz na kostkę ;D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawe ilu ludziom teraz podpadłem, heheh
Napisano Ponad rok temu
ciekawe ilu ludziom teraz podpadłem, heheh
Myślę że połowie tatuażystów w Polsce.
Napisano Ponad rok temu
A jakie to kraje?Koraliki na szyji +3 do wiedzy o krajach afrobrazylijskich
Napisano Ponad rok temu
brazylia, angola, martynika, senegal i pewnie pare jeszcze by sie znalazlo...A jakie to kraje?Koraliki na szyji +3 do wiedzy o krajach afrobrazylijskich
Napisano Ponad rok temu
Senegal i Martynika były kolonizowane przez Francuzów, więc trochę nie ten kierunek, nawet mimo faktu, że na Martynice istniały plantacje trzciny cukrowej. Jakkolwiek jedynym krajem "afrobrazylijskim" jest Brazylia, a poza tym samo określenie "kraje afrobrazylijskie" jest dość niefortunne.brazylia, angola, martynika, senegal i pewnie pare jeszcze by sie znalazlo...A jakie to kraje?Koraliki na szyji +3 do wiedzy o krajach afrobrazylijskich
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zajcia dla dyieci 6 lat
- Ponad rok temu
-
od subtelności do skuteczności, czyli rzecz o lowach w capo
- Ponad rok temu
-
Capoeira - broń ostateczna
- Ponad rok temu