Swoją drogą jeden z Mroczków już dostał wpierdol od brata mojej byłej dziewczyny, więc wiem, że na wiele go nie stac
PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą jeden z Mroczków już dostał wpierdol od brata mojej byłej dziewczyny, więc wiem, że na wiele go nie stac
Napisano Ponad rok temu
atmosfera się zagęszcza :-)Swoją drogą jeden z Mroczków już dostał wpierdol od brata mojej byłej dziewczyny
Napisano Ponad rok temu
nie, nie i ... nie?Saleta i Butterbean to całkiem nieźli fighterzy, Pudzian ma aspiracje
to jest mma. zaden z nich nie jest dobry, nawet przyzwoity.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak by nie patrzeć Saleta był zawodowym mistrzem świata w KB. Ale co z tego?Jak by nie patrzeć Butterbean ma kilkanaście walk MMA. Większość wygrana.
to mma, a jeśli chodzi o mma to takjak powiedział Balofy - to nie są nawet zawodnicy, którzy prezentują przyzwoity poziom.
i mit Mroczków wylądował w pzidu. MOże brat twojej byłej będzie następnym krwiożerczym przeciwnikiem Pudzilli?(...)
Swoją drogą jeden z Mroczków już dostał wpierdol od brata mojej byłej dziewczyny, więc wiem, że na wiele go nie stac (...).
Napisano Ponad rok temu
Dorobku Butterbeana z całego tego grona bym nie przekreślał.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
paranoja
Napisano Ponad rok temu
Nie chodziło mi o przekreślanie butrerbeana bo jak wczęsniej powiedziałem zjadłby on Pudźka na śnaidanie wn realiach nieustawinaej walki. Chodziło mi bardziej o to, ze tacy zawodnicy jak Buterbean czy Saleta rozmieniajasię na dorbne przy okazji takich wydarzeń. Bo na uja Salecie ta perosnlana walka z Najmanem? Jezeli ma do niego jakieś halo to mógłby do niego podejść strelic mu z plaksacza Najman by się popłakał i poszedł poskarżyć mamie, a tak to po prostu wielki szit :roll:(...)
Dorobku Butterbeana z całego tego grona bym nie przekreślał.
sorry za nieskładną pisownię ale jestem po flaszcze tequilli;)
Napisano Ponad rok temu
Gdyby mu po prostu strzelił plaskacza nie dostał by kilkudziesięciu(a może i więcej) tysięcy za "walkę".(...)
Bo na uja Salecie ta perosnlana walka z Najmanem? Jezeli ma do niego jakieś halo to mógłby do niego podejść strelic mu z plaksacza Najman by się popłakał i poszedł poskarżyć mamie, a tak to po prostu wielki szit :roll:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przy okazji dowiadujemy sie, ze w 2010r. stoczyl dwie walki i obie wygral. wiem, czepiam sie.
Czepiasz się, bo z kontekstu poprzedniego zdania można wyłapać, że chodziło o 2 walki na KSW w 2010 roku, a ta którą masz zapewne na myśli na KSW nie była
Hehe a ja się uśmiałem, bo obok była ankieta 68% dla Justyny Kowalczyk i 32% dla Tomka Golloba i myślałem w pierwszej chwili, że przeciwnika dla Pudziana szukają, a to o jakiś plebiscyt chodziło
Ciekaw jestem jakiego przeciwnika Mariuszowi dadzą i jak się zaprezentuje.
Napisano Ponad rok temu
Mnie bardziej od przeciwnika Mariusza interesuje czy przez ten czas trenował i jeśli w ogóle, to z kim i jak intensywnie. Bo jeśli zrobił sobie pół roku odpoczynku, to tym samym dołączam do grona przeciwników jego obecności w MMA.
Jestem w ogóle ciekaw obsady KSW 16, bo po takim poziomie na 15stce, ciężko będzie powtórzyć go na następnej gali. W dodatku samo miejsce wydarzenia wskazuje, że nie będzie to gala tej rangi co poprzedniczka. Na pewno chciałbym zobaczyć tam Daniela Dowdę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W dodatku samo miejsce wydarzenia wskazuje, że nie będzie to gala tej rangi co poprzedniczka.
A co jest nie tak z Ergo Areną?
Napisano Ponad rok temu
W dodatku samo miejsce wydarzenia wskazuje, że nie będzie to gala tej rangi co poprzedniczka.
A co jest nie tak z Ergo Areną?
Pewnie chodzi o to że nie jest w Warszawie, bo w końcu 3miasto to prowincja i jakby celebrytów mniej. Ja tam sie ciesze, blisko bede miał
Napisano Ponad rok temu
Obsada pewnie bedzie srednia w porownaniu do XV, ale mimo wszystko mysle ze ze 2-3 walki beda ciekawe.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce- Ponad rok temu
-