PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą jeden z Mroczków już dostał wpierdol od brata mojej byłej dziewczyny, więc wiem, że na wiele go nie stac Ale jakieś fajne laski zamiast tych tandetnych pokazowych przerywników bym zobaczył.
Napisano Ponad rok temu
atmosfera się zagęszcza :-)Swoją drogą jeden z Mroczków już dostał wpierdol od brata mojej byłej dziewczyny
Napisano Ponad rok temu
nie, nie i ... nie?Saleta i Butterbean to całkiem nieźli fighterzy, Pudzian ma aspiracje
to jest mma. zaden z nich nie jest dobry, nawet przyzwoity.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak by nie patrzeć Saleta był zawodowym mistrzem świata w KB. Ale co z tego?Jak by nie patrzeć Butterbean ma kilkanaście walk MMA. Większość wygrana.
to mma, a jeśli chodzi o mma to takjak powiedział Balofy - to nie są nawet zawodnicy, którzy prezentują przyzwoity poziom.
i mit Mroczków wylądował w pzidu. MOże brat twojej byłej będzie następnym krwiożerczym przeciwnikiem Pudzilli?(...)
Swoją drogą jeden z Mroczków już dostał wpierdol od brata mojej byłej dziewczyny, więc wiem, że na wiele go nie stac (...).
Napisano Ponad rok temu
Dorobku Butterbeana z całego tego grona bym nie przekreślał.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
paranoja
Napisano Ponad rok temu
Nie chodziło mi o przekreślanie butrerbeana bo jak wczęsniej powiedziałem zjadłby on Pudźka na śnaidanie wn realiach nieustawinaej walki. Chodziło mi bardziej o to, ze tacy zawodnicy jak Buterbean czy Saleta rozmieniajasię na dorbne przy okazji takich wydarzeń. Bo na uja Salecie ta perosnlana walka z Najmanem? Jezeli ma do niego jakieś halo to mógłby do niego podejść strelic mu z plaksacza Najman by się popłakał i poszedł poskarżyć mamie, a tak to po prostu wielki szit :roll:(...)
Dorobku Butterbeana z całego tego grona bym nie przekreślał.
sorry za nieskładną pisownię ale jestem po flaszcze tequilli;)
Napisano Ponad rok temu
Gdyby mu po prostu strzelił plaskacza nie dostał by kilkudziesięciu(a może i więcej) tysięcy za "walkę".(...)
Bo na uja Salecie ta perosnlana walka z Najmanem? Jezeli ma do niego jakieś halo to mógłby do niego podejść strelic mu z plaksacza Najman by się popłakał i poszedł poskarżyć mamie, a tak to po prostu wielki szit :roll:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przy okazji dowiadujemy sie, ze w 2010r. stoczyl dwie walki i obie wygral. wiem, czepiam sie.
Czepiasz się, bo z kontekstu poprzedniego zdania można wyłapać, że chodziło o 2 walki na KSW w 2010 roku, a ta którą masz zapewne na myśli na KSW nie była
Hehe a ja się uśmiałem, bo obok była ankieta 68% dla Justyny Kowalczyk i 32% dla Tomka Golloba i myślałem w pierwszej chwili, że przeciwnika dla Pudziana szukają, a to o jakiś plebiscyt chodziło
Ciekaw jestem jakiego przeciwnika Mariuszowi dadzą i jak się zaprezentuje.
Napisano Ponad rok temu
Mnie bardziej od przeciwnika Mariusza interesuje czy przez ten czas trenował i jeśli w ogóle, to z kim i jak intensywnie. Bo jeśli zrobił sobie pół roku odpoczynku, to tym samym dołączam do grona przeciwników jego obecności w MMA.
Jestem w ogóle ciekaw obsady KSW 16, bo po takim poziomie na 15stce, ciężko będzie powtórzyć go na następnej gali. W dodatku samo miejsce wydarzenia wskazuje, że nie będzie to gala tej rangi co poprzedniczka. Na pewno chciałbym zobaczyć tam Daniela Dowdę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W dodatku samo miejsce wydarzenia wskazuje, że nie będzie to gala tej rangi co poprzedniczka.
A co jest nie tak z Ergo Areną?
Napisano Ponad rok temu
W dodatku samo miejsce wydarzenia wskazuje, że nie będzie to gala tej rangi co poprzedniczka.
A co jest nie tak z Ergo Areną?
Pewnie chodzi o to że nie jest w Warszawie, bo w końcu 3miasto to prowincja i jakby celebrytów mniej. Ja tam sie ciesze, blisko bede miał
Napisano Ponad rok temu
Obsada pewnie bedzie srednia w porownaniu do XV, ale mimo wszystko mysle ze ze 2-3 walki beda ciekawe.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .