PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wolałbym, żeby Nastula powalczył z Alexandrem niż z Pudzianem.
i dostał ciężki wpierdol..? :wink:
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już raz został rzucony na głęboką wodę i mało się nie utopił. Myślę że Paweł zasługuje na szanse, ale na szanse, nie na wpierdol.Wolałbym, żeby Nastula powalczył z Alexandrem niż z Pudzianem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli Nastula chce jeszcze zaistnieć w światowym MMA to powinien wygrać z kimś znaczącym. Walka z Pudzianem to będzie kolejny show a nie fight. O ile Nastula nie popadł w tarapaty finansowe to wolałbym, żeby nie komercjalizował się do tego stopnia.Już raz został rzucony na głęboką wodę i mało się nie utopił. Myślę że Paweł zasługuje na szanse, ale na szanse, nie na wpierdol.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sądzisz, że Pudzian będzie się zajmował MMA jeszcze dwa lata :roll:...ewentualnie skończy się na jakimś rewanżu za jakieś dwa lata...
Napisano Ponad rok temu
Wolałbym, żeby Nastula powalczył z Alexandrem niż z Pudzianem.
i dostał ciężki wpierdol..? :wink:
Ja ich pierwszą walkę jakoś inaczej pamiętam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sądzisz, że Pudzian będzie się zajmował MMA jeszcze dwa lata :roll:...ewentualnie skończy się na jakimś rewanżu za jakieś dwa lata...
Biorąc pod uwagę to ile słów na ten temat już wypowiedział, inwestycję w obóz w USA, przekładanie walki z Nastulą żeby się lepiej przygotować - tak, myślę, że jest szansa, by nie skończyło się na rekordzie 2-2-0. Z najlepszymi nigdy nie będzie wygrywał, ale to na tyle medialna postać, że zawsze ktoś gdzieś go weźmie.
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem Pudzian to idealny przeciwnik dla(praktycznie zaczynającego od zera) Nastuli - znany na całym świecie, a przy tym posiadający umiejętności zupełnie nieproporcjonalne do swojej sławy. Chociaż nie jestem zwolennikiem tej walki. Nastula i Pudzianowski to dwaj najbardziej medialni zawodnicy w Polsce, a pewnie ten który przegra skończy z MMA. A akurat Polskiemu MMA dobra promocja by nie zaszkodziła.Jeśli Nastula chce jeszcze zaistnieć w światowym MMA to powinien wygrać z kimś znaczącym. Walka z Pudzianem to będzie kolejny show a nie fight. O ile Nastula nie popadł w tarapaty finansowe to wolałbym, żeby nie komercjalizował się do tego stopnia.
Może i walczył dzielnie, ale myślę że można by powtórzyć tą walkę 10 razy, a wynik byłby ten sam.Ja ich pierwszą walkę jakoś inaczej pamiętam.
Napisano Ponad rok temu
Może i walczył dzielnie, ale myślę że można by powtórzyć tą walkę 10 razy, a wynik byłby ten sam.
mysle ze nie. zabraklo szczescia ktore zazwyczaj dopisuje bardziej doswiadczonym. pamietajmy ze nastula byl juz daleko poza forma olimpijska a emelianenko w szczycie. mysle ze nastek z czasow swojej swietnosci pozamiatalby fadorem. zreszta mam do niego naprawde duzy szacunek. od poczatku rzucono go na naglebsza wode. gdyby pudzian zaczal od zawodnikow pokroju barnetta, emelianenki czy minotauro (dzisiaj to polka rzedu mir, lesnar) to nawet by co zbierac z niego nie bylo. juz po pierwszej walce wybito by mu mma z glowy na zawsze a nastek walczyl jak rowny z rownym. przegral bo zabraklo mu w duzej mierze obycia ringowego mma a nie dlatego ze byl widocznie gorszy. za to pudzian byl widocznie gorszy od sylvii ktoremu obecnie daleko do najwyzszej polki.
Itosu
Napisano Ponad rok temu
przegrał z Aleksandrem, który nigdy nie był na szczycie a od brata Fedora był o 2 klasy gorszy
A co do walki z Pudzianem to uważam, że Nastula nie powinien marnować czasu na kogoś takiego. Po walce z Sylvia i stylu przegranej Pudzainowski jest nikim na rynku MMA i wygrana z kimś takim jest kompletnie bez znaczenia dla rozwoju kariery Pawła Nastuli.
A on ma już zbyt duzo lat żeby tracić czas na czwarty garnitur zawodników.
Napisano Ponad rok temu
yyyyy...Nastula nie walczył NIGDY z Fedorem
przegrał z Aleksandrem, który nigdy nie był na szczycie a od brata Fedora był o 2 klasy gorszy
ej stary az tak zielony nie jestem nigdzie nie napisalem ze walczyl z fedorem
BTW moim zdaniem aleksander nie jest 2 klasy gorszy od fedora. przegral w zawodowej karierze tylko 3 razy. uwazam go za topowego zawodnika.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .