"lubił"
i pan zdanża !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie na wsi też się mówi "lubiał". Albo o kimś, że jest "lubiejący".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
żeś zapomł o "lubiłem" :wink:"lubił"
Nie lubiałem go, nuie lubie i nie będę lubiał, ale trochę mi go żal było jak Sylvia tak se robił z nim co chciał, ot taki wrazliwiec jestem.
śmiem twierdzić, że się mylicie przynajmniej jeśli mowa o potencjale Pudźka w sferze sportów walki.Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, dlatego po rozmowie w cztery oczy z Pudzianem, śmiemy twierdzić że Polak ma potencjał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, jeżeli spojrzeć na powyższe w kategorii strongman, to faktycznie wytrzymały jest - rekord Polski w zegarze (i chyba na zawodach międzynarodowych też zrobił najwięcej okrążeń); silny - przeciągnął tira na zaciągniętym ręcznym; szybki - w konkurencjach wiązanych zapierdalał i nie miał sobie równych. :wink:ktoś się w czymkolwiek sugeruje Pudzianfightem?
"Czy wiesz,że...?
Mariusz Pudzianowski jest zarówno wysokim zawodnikiem, wytrzymałym, bardzo silnym oraz szybkim"
co za bałwan redaguje tamten serwis?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale "Czy wiesz, że" wyświetla losowe informacje o Pudzianie niekoniecznie związane z MMA, np. "Mariusz Pudzianowski zadebiutował w zawodach strongman 1 maja 1999 r., w Płocku". :wink:ale tamten serwis nazywa się Pudzianfight, a nie Pudzianstrong 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu