PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czytalem (na MMAROCKS) ze to nie sa prawdziwe slowa Mariusza. Ale dziwne zeby takie czasopismo tak przekrecilo wypowiedz Dominatora. Ktos tu sciemnia W jednej chwili Mariusz po wygranej z Najmanem stal sie najpopularniejszym zawodnikiem MMA...Takie rzeczy tylko w Polsce
No no nie tylko w Polsce.Zobacz jakie posty pojawily sie juz na sherdogu.
Pudzian vs Fedor!!! Pudzian vs Kimbo,Pudzian vs Chuck Norris i tak dalej:)
Napisano Ponad rok temu
No co wy narzekacie? Jeszcze 9 walk Pudziana z Najmanem i Mariusz wejdzie do prawdziwego MMA z rekordem 10 - 0 10 KO. Dobrze sie bedzie prezentowal w the tale of the tape A serio to, k.... serio?! Najman nie pokazal absolutnie niczego w tej walce, z jakiej racji rewanz? Tak wiem, kasa, kasa... Zalosne posuniecie KSW..
Dokladnie:)
Ale trzeba tez brac pod uwage ze niewiemy jakie byly kontrakty obu zawodnikow.
Czasem bywa tak ze niektorzy maja w kontrakcie zagwarantowany rewanz po przegranej.
Osobiscie taka walke Mnie i i chyba wiekszosc ludzi juz nie interesuje .
Czytalem ze moze dojsc do tego rewanzu w Usa w Chicago.Ciekaw jestem tylko dla jakiej organizacji i czy Pudzian przejdzie badania antydopingowe ktore w Usa sa ostrzejsze.
Niewiem czy ktos juz poruszyl ten temat ale ja naprzyklad na dzien dzisiejszy z checia zobaczylbym walke Pudzian vs Arild Haugen.
Haugen to byly strongmen (startowal z Mariuszem w zawodach) ktory teraz przeszedl do Boksu.
Najman byc moze lepszy od niego bokser ale Haugen ma mase ciala zblizona do Pudziana oraz napewno jest o wiele silniejszy od Najmana.
Napisano Ponad rok temu
No co wy narzekacie? Jeszcze 9 walk Pudziana z Najmanem i Mariusz wejdzie do prawdziwego MMA z rekordem 10 - 0 10 KO. Dobrze sie bedzie prezentowal w the tale of the tape A serio to, k.... serio?! Najman nie pokazal absolutnie niczego w tej walce, z jakiej racji rewanz? Tak wiem, kasa, kasa... Zalosne posuniecie KSW..
Tak nie będzie, bo już jest 1x submission ^^
Napisano Ponad rok temu
Tak nie będzie, bo już jest 1x submission ^^
10-0 .
1 Sub /9 ko co za roznica :wink:
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Właśnie na polsacie był wywiad z Krzysztofem Oliwą, oczywiście on też chce walczyć w mma
ja przez 15 lat w NHL stoczyłem ponad 400 walk na lodzie, i mam poprzewracane we łbie wiec nie mówie nie"
Pudzian ma do wyboru dwie drogi,
stawianie sobie poprzeczki coraz wyżej i wiązanie swej przyszłości z MMA lub odfajkować ten kontrakt,zawalczyć sobie z Oliwą,rewanż z Najmanem i na koniec walka z H.Hoganem w Chicago :wink: .
Co wybierze jego sprawa,mi osobiście wydaje się,że drugą opcję.w stosunkowo bezpieczny sposób zdobędzie jeszcze większą kase i popularność.
Ps.Tu trochę walk Oliwy, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
może mi ktoś wyjaśnić zasady bójek na lodzie bo ja nie w temacie,zauważyłem że sędziowie w większości przypadków patrzą się spokojnie jak hokeiści ściągają rękawice,a następnię się nawalają do woli,sędziowie interweniują dopiero jak któryś upadnie,to co,tam tylko stójka obowiązuje czy jak ?
Napisano Ponad rok temu
Co do zasad- jest tak jak mówisz Osadnik, tylko nie wiem czy to zasady oficjalne, czy nieoficjalne ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem tylko dla jakiej organizacji i czy Pudzian przejdzie badania antydopingowe ktore w Usa sa ostrzejsze.
U nas nikt nie robi w MMA badań antydopingowych.
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem tylko dla jakiej organizacji i czy Pudzian przejdzie badania antydopingowe ktore w Usa sa ostrzejsze.
U nas nikt nie robi w MMA badań antydopingowych.
no i??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mariusz Pudzianowski cytuje "Nic takiego nie mówiłem i nie sugerowałem o jakimkolwiek pojedynku "Lesnara"ze mną!!!Jest zbyt wczesnie aby cos takiego robic i przede mna jeszcze długa droga treningów!!!Nie jestem niczyją własnoscią i nikt nie ma prawa wypowiadac się w moim imieniu!!!!O tym z kim wyjde na ring ja decyduje a nie jakas federacja!! Jeżeli ktos szuka promocji kosztem mojej osoby to sie grubo pomylił!!! Swoją KARTE zawodnika ja mam w ręku,to na tyle co mam do powiedzenia !!!!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jendak wina dziennikarzy :wink:
A skąd wypowiedź Pudziana?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .