A tak poważnie to jasne że bez sensu, bo to stanie w miejscu Dla Pudziana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
freak show to nie jest sport, tylko celebrity deatchmatch dla ubogich :wink:ale pierdzielicie
![]()
Oliwa to zajebisty pomysł, wiecie ilu ludzi to chętnie zobaczy łącznie ze mną?![]()
![]()
Sport to show, tak było, jest i będzie i poza "normlanymi" zawodnikami na coś takiego tez istnieje miejsce, szczególnie, że popyt większy
Napisano Ponad rok temu
no to co, ale twardy twardziel w przeciwieństwie do lindy
![]()
A tak poważnie to jasne że bez sensu, bo to stanie w miejscu Dla Pudziana
Napisano Ponad rok temu
Pudziana to TUVa powinni dać
Napisano Ponad rok temu
Najman na razie nie chciał komentować zaistniałej sytuacji, ale przed paroma dniami stwierdził, że jest gotów na kolejny pojedynek z "Pudzianem". Jego zdaniem w Polsce jest tylko dwóch zawodników, którzy mogą zmierzyć się z silnym jak tur siłaczem. To właśnie "El Testosteron" i Paweł Nastula.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli dojdzie do rewanzu Pudziana z Najmanem to na pewno nie lwacze Polsatu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakbyś zgadł! oglądałem z dwoma kolegami z naszego światka. od pierwszego piłkarzyka aż do samego końca śmialiśmy się histerycznie.bez jaj, pośmialiśmy się, fajnie było,
Napisano Ponad rok temu
ja przez 15 lat w NHL stoczyłem ponad 400 walk na lodzie, i mam poprzewracane we łbie wiec nie mówie nie"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To oliwe raczej z ricksonem gracie sparowac, maja podobny rekordWłaśnie na polsacie był wywiad z Krzysztofem Oliwą, oczywiście on też chce walczyć w mma
![]()
ja przez 15 lat w NHL stoczyłem ponad 400 walk na lodzie, i mam poprzewracane we łbie wiec nie mówie nie"
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu