Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"dobry zawodnik nie sugeruje sie fizjonomia przeciwnika" stary nawet mi się nie chce zaczynać rozmowy.
Na pewno widziales walke Cro Copa z Sappem...
Napisano Ponad rok temu
Sam Najman po walce w rozmowie z dziennikarzem Polskiego Radia i Polsatu Sport Andrzejem Janiszem wyznał, że po pierwszym kopnięciu w udo, jakie otrzymał od "Pudziana", jego noga "wysiadła". Tak potężny low-kick mógł wyrządzić poważne obrażenia.
za wp.plCzym najbardziej zaskoczył cię w ringu Mariusz Pudzianowski?
Zaskoczył mnie swoją szybkością i dynamiką. Ja się spodziewałem, że on może zadać low-kick, ale liczyłem, że będzie na tyle wolny, że uda mi się go uniknąć i odskoczyć. W ogóle takiego scenariusza nie brałem pod uwagę. Byłem przygotowany na atak Pudzianowskiego na nogi. Byłem przygotowany na to, że rzuci się na mnie od pierwszej sekundy. Byłem przygotowany na to, że będzie chciał mnie złapać i rzucić na ziemię. Wszystkie możliwości braliśmy pod uwagę i wiedziałem jak mam zareagować. Chodziło tylko o to, abym przetrwał pierwszą minutę walki. Jak się okazało on odrobił lepiej pracę domową. To on znalazł lukę dzięki, której potrafił wykorzystać swoją szansę. Mogę wypowiadać się o nim w samych superlatywach, bo to wielki sportowiec i wielki wojownik.
Napisano Ponad rok temu
a ja mysle ze z Adamkiem wygladalo by to podobnie.
a ja mysle ze gdyby Adamek potrenowal te 3 m-ce pod MMA to spokojnie b y wygral z Pudzianem.
Mariusz moglby dalej startowac w strongmanach. szkoda by bylo gdyby trenujac pod MMA schudl kolejne 15 kg i stracil swoj najwiekszy atut.
Napisano Ponad rok temu
rozjuszony niedzwiedz to dla dobrego zawodnika idealny przeciwnik.
1. bullshit
2. uważasz Najmana za dobrego zawodnika?
Napisano Ponad rok temu
A tak już widniało nad nimi przekleństwo, że może się trafić jakiś lżejszy, który przy odpowiednich umiejętnościach spokojnie ich nastuka. A oni musieli by zacząć chodzić na jakieś treningi, ćwiczyć technikę, szybkość, myśleć nad przeciwnikiem itd. ... ALE ŚWIAT WRÓCIŁ DO RÓWNOWAGI! - znowu wystarczy tylko napierdalać na siłowni
Napisano Ponad rok temu
Nie porównujmy Najmana do Adamka, proszę....gdyby Pudzian tak poszedl do przodu np. przeciwko Tomkowi Adamkowi to by...
Też tak myślę. I może kolejny rekord został by pobity :wink:a ja mysle ze gdyby Adamek potrenowal te 3 m-ce pod MMA to spokojnie b y wygral z Pudzianem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To by:Nie porównujmy Najmana do Adamka, proszę....gdyby Pudzian tak poszedl do przodu np. przeciwko Tomkowi Adamkowi to by...
1. Adamek nie jest tak głupi jak Najman i by się na walkę nie zgodził.
2. Skończyło by się tak samo.
Napisano Ponad rok temu
To by:
1. Adamek nie jest tak głupi jak Najman i by się na walkę nie zgodził.
2. Skończyło by się tak samo.
1. Kwestia kasy
2. Tobie sie podobaja blondynki mi brunetki
Napisano Ponad rok temu
A tak już widniało nad nimi przekleństwo, że może się trafić jakiś lżejszy, który przy odpowiednich umiejętnościach spokojnie ich nastuka. A oni musieli by zacząć chodzić na jakieś treningi, ćwiczyć technikę, szybkość, myśleć nad przeciwnikiem itd. ... ALE ŚWIAT WRÓCIŁ DO RÓWNOWAGI! Znowu wystarczy tylko napierdalać na siłowni".
Swietna pointa polskiej swiadomosci!
Cos podobnego odczulem w sobote na silce. Jakis skoksowany kolezka chcial sie wziac za MMA, pytal o trenera. Ktos mu wskazal mnie. Popatrzyl na mnie z nieukrywanym rozczarowaniem i wykonal zwrot na piecie.
Ma racje k.... !!! Czego sie moze nauczyc od kogos, kto wazy 77 kg? :wink:
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a kto wie czemu Pudzianowi dali laczki a Najman golec i czemu Pudzian lal Najmana jak ten juz zalegal na parkiecie? na moje Pudzian sie przejedzie jak mu dadza kumatego a i do strogmanow nie da rady drugi raz jak do tych ustawek miecho zrzuci
rzozio man ............ pierwszy raz zakumalem Twojego posta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Musi wybrac - najlepiej aby odpuscil sobie zawody silaczy, bo tam juz niema co udowadniac i zajl sie MMA gdzie moze jeszcze wiele namieszac i udowodnic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeciez Pogi zabilby Pudziana takim low kickiem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
przekaz Pogiemu ze przy lowkicku skreca się stope i wrzuca biodro wtedy bedzie miał troche siły :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .