Zapasy w Poznaniu - rekreacyjnie
Napisano Ponad rok temu
chcialbym czasem zajrzec na zapasy gdzies w Poznaniu, zeby skupic sie na obaleniach i grapplingowej stojce itd, ale z tego co znalazlem w powstalych tematach na roznych forach, w poznaniu raczej nie przyjmuja do sekcji staruchow takich jak ja pod katem rekreacji tylko sa nastawieni na zawody i szkolenie mlodych. czy ktos sie orientuje czy w poznaniu znajde klub gdzie moge zajrzec tak raz, dwa razy w tygodniu? pozdrawiam, z gory dzieki za odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Otoz od dawna noszę się z myślą o podjęciu usystematyzowanego treningu grapplingu tak żeby uzupełnić style uderzane. Jestem zainteresowany dobrym klubem zapaśniczym z Wielkopolski.
Możecie polecic jakies dobre kluby?
Kiedyś walczyłem na zawodach karate w Krotoszynie. Co sądzicie o tamtejszym klubie Ceramik Krotoszyn?
Jestem z Leszna. U mnie w mieście niestety nie ma tradycji zapaśniczych. Trzeba szukać dalej.
I jeszcze jedno pytanie. Czy są jakies znane Budowiczom z Wielkopolski kluby zapaśnicze w których można potrenować w soboty.
Serdeczne dzięki za wszelkie informacje.
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Co do treningów w soboty, to przynajmniej ja nic na ten temat nie wiem. Jeśli żaden forumowicz nie będzie wiedział, to też pozostaje zadzwonić osobiście...
Namiary na kluby zapaśnicze, jak zawsze na stronie Polskiego Związku Zapaśniczego:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Paczków Brother's się wywodzą z Ceramika, ale w KSC nie ma już sekcji sumo.(...)
Kiedyś walczyłem na zawodach karate w Krotoszynie. Co sądzicie o tamtejszym klubie Ceramik Krotoszyn?
We wspomnianym Grodzie Krotosa w soboty jest urządzane coś takiego jak wolna mata - każdy se może podjechać i pokulać się.I jeszcze jedno pytanie. Czy są jakies znane Budowiczom z Wielkopolski kluby zapaśnicze w których można potrenować w soboty.
W południowo-wschodniej wlkp zapaśnicy sa jeszcze w Sulmierzycach (ale nie wiem jak się ma to kilometrowo do Leszna.
W Ostrowie Wlkp jest bjj:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zapasy szczecin
- Ponad rok temu
-
zapasy Warszawa
- Ponad rok temu
-
I Mistrzostwa Polski w Grapplingu
- Ponad rok temu
-
MŚ: Srebro Agaty Pietrzyk!
- Ponad rok temu
-
Amatorska sekcja zapasow w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Turniej im. Wł. Pytlasińskiego już w najbliższy weekend!
- Ponad rok temu
-
Ślub Agnieszki Wieszczek
- Ponad rok temu
-
Nowy "Zapaśnik" w sprzedaży
- Ponad rok temu
-
Artykuł: Dieta sportowca
- Ponad rok temu
-
16-17.05.2009. Mistrzostwa Polski Juniorek w zapasach kobiet