SENGOKU - Santiago vs Khalidow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czujesz się już trochę Polakiem?
- Nie, zawsze będę Czeczenem. Nie mam nawet polskiego paszportu, tylko rosyjski. Ale reprezentuję Polskę, bo dała mi nowe życie. I zawsze będę to pamiętał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I taką postawę bardziej szanuje niż np Guererio który nie reprezentuje Polski bo jest Polakiem tylko jest Polakiem bo był na tyle dobry że może nas reprezentować ......
Raczej NIE był na tyle dobry by reprezentować swoich :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koledzy, jak myslicie - po tak dobrym występie keidy mozemy spodziewac się udziału Mameda powiedzmy w UFC? czy moze najpierw wyspy? wiem że to takie gdybanie, ale kurde powiedzcie że nie miałby tam szans? spokojowo!
Wydaje mi się, że Mamed chwile posiedzi w Sengoku. Liczę, że jego kolejna walka będzie walka o pas którą wygra. Następnie już jako mistrz średniej Sengoku Mamen nie będzie w Japonii zarabiał mało. Gdyby przygarnęło go UFC to dla Amerykanów nadal byłby "nowym narybkiem", niezbyt znanym na tamtym rynku i olbrzymich gaż nie dostanie. Dodatkowo sam Mamed swojego czasu mówił, że Japonia to dla niego spełnienie marzeń itp.
Nie wiem czy to nawet nie lepiej. Ja nadal naiwnie wierzę, że z czasem japońskie federacje dorównają dawnemu Pride i będą dobrą konkurencją dla UFC:roll:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Reprezentuje Polskę ze względu na szanse i możliwości jakie dał mu ten kraj, co wg mnie jest bardzo miłym gestem. Nie sądzę by Mamed o tym zapomniał nawet jakby przeprowadził się do Japonii/USA.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma osobnego tematu to tu napisze, bo sie bedzie tyczylo mameda.
genralnie, wczoraj w olsztynie byly zawody amatorskiego mma. jak zwykle nie robilem zdjec jak zwykle nie zostalem do konca. Poziom walk ktore mialem okazje zobaczyc byl raczej przecietny (w parterze bywalo przyzwoicie, w stojce w 90% obustronne cepownictwo bez gardy z obu stron, takie dzikie wymiany z bojek szkolnych ). Sama organizacja w porzadku, chociaz z tego co zauwazylem i syszalem wsrod rozmow startujacych, to zglosilo sie tyle osob, ze jedna klatka to moglo byc malo.
Ale generalnie ja nie do koncao tym. Bardzo mnie, w taki pozytywny sposob, rozbawila jedna rzecz. siedze sobie otoz w pierwszym rzedzie, a tu przede mna stoi smyk taki z 10 lat. w reku trzyma jakis notatnik. po chwili smyk idziew okolice klatki, i bierze od mameda autograf
Niby nic wielkiego, ale wywolalo to usmiech na mojej twarzy, ze zawodnik mma jest na tyle popularny ze male dzieciaki chca od niego autografy brac
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A to kawal drania
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fotki z konferencji przed galą strikeforce.
- Ponad rok temu
-
Shock Doctor
- Ponad rok temu
-
Stikeforce: Fedor vs Rogers 7 listopada 2009
- Ponad rok temu
-
Wywiad w Lookr.tv środa 4.11 godz.18:00
- Ponad rok temu
-
Wielki sukces zawodników SHI-KON Łódź na Węgrzech!
- Ponad rok temu
-
VIII Liga Shooto 21 Listopad 2009 Kielce
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja z obozu sparingowego
- Ponad rok temu
-
War Machine ponownie ;D
- Ponad rok temu
-
Gala MMA Challengers 2