SENGOKU - Santiago vs Khalidow
Napisano Ponad rok temu
P.S. Walka była zajebista, nie wiem czy wspominałem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8ODla ciezko myslacych kolegow z niedorozwojem umyslowym, broniacych spoileroidiotow .
nie spuszczaj sie tak, świat ci sie nie zawalił, ze poznałes wynik wczesniej. Trzeba było czekać na nowy temat VIDEO, a nie przeglądać tematy. śmieszne to wszystko dla mnie jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...) zalozylem temat spoilerowy o tej konkretnej gali. W telegraficznym skrocie - zeby w temacie do tego nieprzeznaczonym spoilerowac, trzeba byc kompletnym kretynem.
A do kolegi powyzej (oczywiscie do dealera nie do Łyby) - wyobraz sobie, ze nie wszyscy maja czas zeby ogladac gale na zywo, bo moga miec lepsze rzeczy do roboty, jak chocby prace. Tylko dlatego ze sie nie opierdalaja nie mozna im odbierac mozliwosci zobaczenia walki bez znania wyniku, dlatego ze ktos jest zbyt tepy zeby przeczytac przyklejony topic i topic z wyboldowana nazwa gali i haslem SPOILER.
O, której założyłeś ten temat? Jak już zostały 2 walki na gali? Dla mnie jesteś śmieszny bo chyba nie pracujesz tak ciężko skoro masz czas chodzić po necie. Możesz pisać na budo ale nie możesz włączyć walki bo szef będzie niezadowolony?
Napisano Ponad rok temu
Tak, teraz to juz wszyscy powinnismy sie zamknac, bo glowny winowajca, zamiast przeprosic jeszcze sie nam obrazi... Ustalil sobie wlasne zasady, gdzie komu wolno wchodzic i ma wszystkich w dupie...
A kto jest głównym winowajcą?
Napisano Ponad rok temu
Dealer, no ale to po co jest regulamin? Nikt nie jest smutny, że był spojler, tylko są pewne zasady i to, że ktoś LATA na tym forum się do nich nie stosuje, nie znaczy, że tak jak Ty trzeba olewać spojlerujących. W końcu czy to takie trudne by nauczyć się, że w temacie gdzie nie ma "Spojler" w tytule nie powinno się spojlerować?
OK jest regulamin i tu masz rację, że powinien być przestrzegany. Tylko regulamin skrzywił się trochę przez praktykę. Można powiedzieć, że to złe, że poszły spojlery, zgoda. Ale co się tak ludzie dziwią? 1szy raz tak jest na budo? Kto chce być pewien, że nie będzie miał niespodzianki poczeka na temat video (ja tak robię).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeszcze sie kurwa glupio tlumaczysz zamiast przeprosic, bo tez spoilowales.
Napisano Ponad rok temu
EDYTA: temat Dyskusja o Mistrzostwach Polski BJJ 2009 to spoiler czy nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra wygaśmy emocje, i tak nic już nie zmienimy.
Napisano Ponad rok temu
Spoilery dotycza dzialu MMA i w tym dziale masz podwieszony temat o tym.
A jak MP BJJ zaczna byc transmitowane w TV, to kto wie, moze i tam zaczna to uwazac za spoilery...
Qwa co to za durna dyskusja w ogole? Sa ustalone zasady i wypadaloby ich przestrzegac, a nie jeszcze sie pienic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mod powinien.
osle.
Napisano Ponad rok temu
Ps.Art.sprzed dwóch tygodni jakby co.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fotki z konferencji przed galą strikeforce.
- Ponad rok temu
-
Shock Doctor
- Ponad rok temu
-
Stikeforce: Fedor vs Rogers 7 listopada 2009
- Ponad rok temu
-
Wywiad w Lookr.tv środa 4.11 godz.18:00
- Ponad rok temu
-
Wielki sukces zawodników SHI-KON Łódź na Węgrzech!
- Ponad rok temu
-
VIII Liga Shooto 21 Listopad 2009 Kielce
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja z obozu sparingowego
- Ponad rok temu
-
War Machine ponownie ;D
- Ponad rok temu
-
Gala MMA Challengers 2