SENGOKU - Santiago vs Khalidow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dodam, że ogólnie gala na plus
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Unikam również GG, bo tam obok opisów o nieszczęśliwej miłości, znajdą się naturalnie spoilery. To samo z mailem i różnymi newsletterami.
Słowem, trzeba się odciąć od świata do momentu zobaczenia gali.
Napisano Ponad rok temu
Qwa tez nie wchodzilem ani na gg, ani nigdzie indziej, wlazlem tutaj, bo na mma-trackerze nie bylo walki Mameda. Byl osobny temat ze spoilerami, sadzilem, ze tu jest bezpiecznie. Fakt, sam jestem sobie winien, ze chcialem obejrzec walke.
Napisano Ponad rok temu
a dyskusje wszelaka na temat walki przeniesc do wlasciwego topicu.
Napisano Ponad rok temu
Obowiązuje zakaz umieszczania wszelkich SPOILERÓW! Pod żadnym pozorem nie zakładamy na forum tematów wskazujących na wyniki walk! Nie piszemy także żadnych wyników i uwag lub komentarzy które mogłyby je sugerować w postach (poza specjalnie do tego celu założonymi tematami)
Ten temat nie miał "Spojler" w temacie, więc nie wiem czemu ludzie pisali w nim wyniki walki. Jak mi ktoś przyspojleruje wynik walki Fedora vs Rogersa to naprawdę wyśledzę i zabiję.
Napisano Ponad rok temu
Pozatym szczena ma racje, swiezo po walkach nie wlazi sie do tematow, ktore nei maja wyraznie zaznaczonego VIDEO w tytule.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A do kolegi powyzej (oczywiscie do dealera nie do Łyby) - wyobraz sobie, ze nie wszyscy maja czas zeby ogladac gale na zywo, bo moga miec lepsze rzeczy do roboty, jak chocby prace. Tylko dlatego ze sie nie opierdalaja nie mozna im odbierac mozliwosci zobaczenia walki bez znania wyniku, dlatego ze ktos jest zbyt tepy zeby przeczytac przyklejony topic i topic z wyboldowana nazwa gali i haslem SPOILER.
Napisano Ponad rok temu
sqr..syny
Napisano Ponad rok temu
Po prostu zawsze należy mieć na uwadze ten 1% nie zastosuje się do przyjętych norm i innych wytłuszczonych tematów/nagłówków. Dlatego warto odciąć się od świata jeżeli naprawdę nie chce się poznać wyniku przed zobaczeniem walki.
A najlepiej po prostu ban lub tymczasowy ban, czasami nie warto tłumaczyć... co by nie zrobić, to i tak znajdzie się jeden "wybrany" który zepsuje innym zabawę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczena nie ma racji, bo Corfe powyżej zaserwował dobry wycinek z regulaminu działu. Zakaz to zakaz, a obok jest wątek ze spoilerami. Warny dla spoilerowców.
Warny to mozna dostac za lolcaty najwyzej Zasady zasadami, rozsadek rozsadkiem. Ja wiem, ze spoilerow pisac nei wolno ale nie ufam ludziom na tyle, zeby lazic po wszystkich tematach "bo przeciez nei zlamaliby regulaminu".
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fotki z konferencji przed galą strikeforce.
- Ponad rok temu
-
Shock Doctor
- Ponad rok temu
-
Stikeforce: Fedor vs Rogers 7 listopada 2009
- Ponad rok temu
-
Wywiad w Lookr.tv środa 4.11 godz.18:00
- Ponad rok temu
-
Wielki sukces zawodników SHI-KON Łódź na Węgrzech!
- Ponad rok temu
-
VIII Liga Shooto 21 Listopad 2009 Kielce
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja z obozu sparingowego
- Ponad rok temu
-
War Machine ponownie ;D
- Ponad rok temu
-
Gala MMA Challengers 2