Wielka Gala MMA Shooto w Kielcach!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co się tam stało z tym kolanem Lasoty? Bo tylko wiem, że przez kontuzję się walka skończyła
Kopnął lowkick w kolano, złamał piszczel.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
J.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie rozumiem tych, ktorzy pisza ze prowadzil Lasota! Jak mozna wygrywac walke wyprowadzajac tylko lowkicki i uciekajac od walki bo tak przyja koncepcje???
Proste jak p......
Jeden zakłada, że będzie schodził do parteru i tam szukał rozwiązania przez technikę kończącą, a drugi uważa, że rozegra walkę w stójce.
Ten, który potrafił przeforsować swoją koncepcję (czytaj zdominował przeciwnika) prowadził.
Napisano Ponad rok temu
Proste jak p......
Jeden zakłada, że będzie schodził do parteru i tam szukał rozwiązania przez technikę kończącą, a drugi uważa, że rozegra walkę w stójce.
Ten, który potrafił przeforsować swoją koncepcję (czytaj zdominował przeciwnika) prowadził.
Zdominował przeciwnika kilkoma lowkickami i uciekaniem od walki, super przewaga...
Napisano Ponad rok temu
Proste jak p......
Zdominował przeciwnika kilkoma lowkickami i uciekaniem od walki, super przewaga...[/quote
Jeżeli on trafiał a przeciwnik nie to w czym problem?
Napisano Ponad rok temu
Generalnie dobra gala, wspanialy obiekt (bylem tam dopiero 1 raz), jeden mankament - impreza zaczela sie z polgodzinnym poslizgiem. Dobrze, ze nie bylo zadnej czesci artystycznej.
Acha.. Jakis kolezka do walki wybral jako motyw muzyczny, jakies gowno, wykrzykiwane zalosnym jak to w tym gatunku muzycznym - falsecikiem, naszpikowane wulgaryzmami. Ciezko czyms takim promowac MMA.
Ogladanie zawodowo MMA na zywo uswiadamia jaki to trudny sport. Jedna stopa w gipsie (po dzwigni), u innej osoby - polamany piszczel - to widoczne z trybun rezultaty potyczek.
Oczywiscie zawsze sie znajda jakies nasterydowane prymitywy, ktore dra mordy "porywajac" tlum sobie podobnych, jakims zalosnym wulgaryzmem. Ale co zrobic. Chcialbym ich zobaczyc na ringu. Jak to tlumaczyl mi siedzacy obok mnie kolega takze trener - "Odreagowuja swoj strach i to, ze sie nigdy nie znajda w roli wojownika, bohatera wieczoru". Byc moze tak, ale mnie wku... ten brak szacunku dla startujacych.
Zatem szacunek dla tych wszystkich, ktorzy wystapili.
Moj znajomy (Faza) niestety przegral. Nie wiem co sie stalo. To, ze mial fatalna strategie i nieprzygotowane akcje to raz (wyciaganie trudnej dzwigni na noge i zbieranie w tym czasie ciosow z obydwu wolnych rak oponenta, to totalnie nieprzemyslana taktyka w MMA), ale dlaczego byl taki malo dynamiczny, tego nie potrafie zrozumiec, na codzien jest bardzo eksplozywny, i nie byly to przeciez jego 1 zawody, na macie, czy ringu. Zapytam go jutro na treningu.
Poza tym jego oponent wygladal jakby byl z wagi wyzej, ale to moze tylko iluzja z trybun.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Wynik jest wynikiem i nie ma to znaczenia, że do czasu kontuzji Rafał prowadził na punkty.
Najważniejsze teraz to pozytywny przebieg operacji i dobra rehabilitacja bo kontuzja jest naprawdę poważna.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Glory 11 "A' Decade of Fights" LIVE
- Ponad rok temu
-
Mamed Khalidov w Sengoku - pierwsza walka z mistrzem
- Ponad rok temu
-
Zapisy do sekcji MMA Gameness Team Poznań
- Ponad rok temu