Obrona w gimnzajum.
Napisano Ponad rok temu
Niby za "moich czasów" też było,nie powiem,ale nikt się przez to nie wieszał ani nie miał problemów jakiś psychicznych :?
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że jedno od drugiego w ogóle się nie różni, a dzięki naszym kochanym TV/gazeta jest to po prostu modny temat. Bo można go roztrząsać w nieskończoność. Acha.. i internet(...)
Niby za "moich czasów" też było,nie powiem,ale nikt się przez to nie wieszał ani nie miał problemów jakiś psychicznych :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najgorzej jest na początku i początek wszystko ustala
I o to chodzi, o to chodzi:
Napisano Ponad rok temu
Twierdzisz że wieszanie ludzi na płocie jest mniej drastyczne od wrzucenia czapki do kosza?
Tak, czapka może być od babci, czy od wujka i dużo kosztować. A wieszanie ludzi jest oryginalne no i zabawne
Napisano Ponad rok temu
No dobrze ale jeżeli ktoś zakłada temat w którym oczekuje takich właśnie postów. A pozatym to chrzanić takie tematy , a pozatym ja wyrzuciłem kiedyś gnojkowi czapkę do śmietnika i wszyscy jakoś żyją bo typ se wyjął umył i jest spoko.Mam wrażenie, że większość osób piszących opowiada nam nic innego, jak swoje skryte fantazje względem napastników snute, kiedy po raz kolejny ktoś ich zgnębił
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ulica sryca
- Ponad rok temu
-
Użycie TOFNY obrona czy środek przymusu?
- Ponad rok temu
-
Zagrożenia na podkarpaciu
- Ponad rok temu
-
Mundur typ US
- Ponad rok temu
-
Prawo w Holandii
- Ponad rok temu
-
xD