Plan masa a bjj?
Napisano Ponad rok temu
Poniedzialek: Klatka, Biceps
Wtorek: wolne
Sroda: plecy, biceps
Czwartek: wolne
Piatek: bogi, barki
sobota: wolne
niedziela: wolne
tac cwicze teraz a chce dorzucic bjj zebym nie zaczol spadac z waga a wiadomo na treningach cwiczy sie wytrzymalosciowo i sie wypacasz i masa spada nie ma co ukrywac i jeszcze jak ma wygladac plan tak na mase jesli w bjj chodze w czartki i piatki wieczorem tylko te 2 dni moge reszte szkola a na silownie od poniedzialku do soboty jestem otwarty na kazda sugestie prosze o rozpis jakiego planu treningowego lub jakies komentarze
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
diete trzymam ryz, kurczak, pierogi leniwe wszystko to co bialko i jeszce gainer do uzupelnienia i mi teraz masa idzie ale powoli ale boje sie ze jak zaczne trenowac to sie zatrzyma :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem ze pod mate masy sie nie robi ale ja nie bede takim zapalonym zawodnikiem zawody itd tylko chce 2 razy w tygodniu i chce wazyc z 90kg
ps: jak widac tych ludzi co walcza w mma oni tez waza z 90kg a maja treningi 7 razy w tygodniu miniumum 5 a ja tylko 2wiec jak oni na macie zrobili taka mase i ja utrzymuja?
soki czy jak?
Napisano Ponad rok temu
Jak Cie interesuja przyrosty masy i chcesz "groznie" wygladac, to daj sobie spokoj z bjj i zajmij sie - zarciem i podnoszeniem ciezarow, tylko nie za duzych - trzy seryjki na biceps, triceps po 8 ruchow i masz przyrosty.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chce wygladac np. jak profesionalny zawodnik mma (chodzi tylko o wyglad i mase ciala) i zeby ja utrzymac niech ktos napisze trening tylko co robic w jakie dni.
Napisano Ponad rok temu
mhaha ale trolltluszczy nie chce, bardziej bialko.
Chce wygladac np. jak profesionalny zawodnik mma (chodzi tylko o wyglad i mase ciala) i zeby ja utrzymac niech ktos napisze trening tylko co robic w jakie dni.
ten gosc ponizej to podobno jakis pr0, a On je duzo lodow, wIdZiSz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chcesz wygladac jak pr0, a on podobno walczy profesjonalnie, ale pewien nie jestem do konca, a jak widac na zalaczonym zdjeciu, on stosuje diete lodow... wnioski same sie nasuwaja....
Co Ty? 8O
To pan Wiesiek, stoi na bramce w "Krystynce" w Katowicach, mają gofry i lody włoskie to korzysta, bo ma za darmo.
Prawdziwa legenda walk w klatce, a takze tzw. "Wale Tudo" (tajne walki na smierc i zycie w Urugwaju ) to on
Poleca wypijanie litra inkaustu co rano, sam tak urósł (co prawda były niewielkie efekty uboczne)
Napisano Ponad rok temu
Kubusiu jak widać w postach koledze bjj tylko przeszkadza w zrobieniu masy i nie jest na nie jakoś specjalnie "napięty".
P.S. Czasami chciałbym żeby internet był trudniejszy w użyciu.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pewnie Frazatto, bracia Mendes, Garcia - pewnie byliby zdziwieni, ze wygladaja nieprofesjopnalnie dlatego, ze waza po 70 pare kilogramow.
Pozdrawiam
K_P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dieta a grupa krwi
- Ponad rok temu
-
Skakanka
- Ponad rok temu
-