Mateusz Pogudz - oszust
Napisano Ponad rok temu
Tak samo z Art of War pewnie choć w tym przypadku to bardziej wygląda na zapowiedź, że niby tam będzie walczył.
Co do reszty... no comment.
Napisano Ponad rok temu
no a o co chodzi z plakatem z tej gali na ktorej rzekomo walczy z jakims zawodnikiem muaythai, ktory okazuje sie byc Tony'm Jaa z OngBak?
Pewnie nie mają dla niego jakiegoś super zawodnika więc wrzucili kozackie foto na plakat, że niby Mateusz będzie walczył z kimś "ekstra" wiesz, tak dla noobów. Bo nikt poważny nie idzie na galę gdzie za przeciwnika koleś ma "Zawodnik MMA, Pride, UFC". A chodzi o promocje Mateusza bo galę organizuje jego klub więc zamiast nazwiska kelnera dali "Zawodnik Areny Bokserskiej Muay Thai i K1" Tak, żeby nie było
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty się śmiejesz, a tymczasem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]!gorzej jak ktos sie zapomni do reszty i na nastepnym plakacie Van Damme'a wklei
Napisano Ponad rok temu
takiego Drwala to Pogi zamiótłby w 30-40 sekund. Nie rozśmieszajcie mnie podając mu za rywali jakiś V-ligowych zawodników. nie ta klasa,co Pogi!!!!!!!!Pogi do UFC od razu w walce o pas!!!!!!!!Chyba potwierdził swoją wartość wygrywając gale z najwyższej półki takie ja MFN i MFN2??
idz odejdz trollu.
Napisano Ponad rok temu
gorzej jak ktos sie zapomni do reszty i na nastepnym plakacie Van Damme'a wklei
Hehe apropo Van damma to rzeczywiscie jak ktos juz wspomnial BEDZIE WALCZYL niedlugo na gali K1 W USA!!!!! Podpisal kontrakt na walke pokazowa z jakim tajskim zawodnikiem,imienia niepamietam.Jak znam zycie bedzie to pewnie wygladac podobnie jak pokazowy pojedynek Dolpha Lundgrena z Taktarovem,ktory kiedys odbyl sie w Moskwie:))
Takze Van Damme na plakacie to jeszcze pol biedy.Gorzej jak pojawilby sie tam Seagal albo
Jackie Chan
Napisano Ponad rok temu
ja wole go pamietac z najtwardszego filmu mojego dziecinstwa :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja niedawno probowalem, po niewiele krotszej przerwie. Niestety - tego sie nie da ogladac. A szkoda, bo to mi zniszczylo obraz dziecinstwaTak przy okazji to chyba Sobie sciagne ten film bo go juz niewidzialem z dobre 12 lat
Napisano Ponad rok temu
"bo sluchaj jak chcesz mozesz wybrac, mozemy na poważnie zawalczyć o pucharek albo ustawic walke za ktora ci zaplace i nie wejdzie ta walka w twoj protokol zawodowy) ,wtedy bys wyszedl o ciasnym rashguardzie i nie bylo by widac wagi ze masz nizsza ode mnie"
Nie ma to jak moc argumentów :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego walka miałaby nie wejść w zawodowy protokół?
Napisano Ponad rok temu
Mradu: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko prv
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TUF 10 Heavyweights(SPOJLERY)
- Ponad rok temu
-
VII Liga Shooto 10 października Sochaczew
- Ponad rok temu
-
Poszukuje osoby do napisania artu
- Ponad rok temu
-
Bitetti Combat - kilka walk z głównej karty (video-flv)
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Południowej Amatorskiego MMA 18.10.09r
- Ponad rok temu
-
Do boju rychu!! (SPOJLER)
- Ponad rok temu
-
Zawodnicy UKS SHI-KON na gali S.W.A.T w Kownie
- Ponad rok temu
-
Big Nog rzuca wyzwanie Mirowi.