VII Liga Shooto 10 października Sochaczew
Napisano Ponad rok temu
ubezpieczenie ma być na jedną osobę czy wystarczy ubezpieczenie zbiorowe na klub??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przerwałem walkę w sytuacji założonej skrętówki, bo ten drugi miał minę jakby miał się z bólu zaraz zesrać, choć nie klepał. Może i zrobiłem źle, ale dla mnie to wygladało jak ostatnie pół sekundy przed ortopedą.
Sędziowie podobnie jak ja byli w większości świeżakami, ale dopóki sędziów trzeba będzie niemalże brać z łapanki, to łatwo będzie o pomyłki biorące się z braku doświadczenia.
A co do reszty minusów:
- organizacja nieco kulała (mkimura - przygotowanie drabinek przed zawodami powinno być standardem), ale nie było fatalnie, walki jak już się zaczęły szły szybko i bez przestojów
- przydałoby się publicznie omówić zasady przed rozpoczęciem walki, być może ten soccer kick w twarz zawodnika, który po obrotówce na wątrobę osunał się na czworaka, nie miałby miejsca - bo mam wrażenie, że kopiący nie miał wbitego do łba, że w takiej sytuacji wszelkie ciosy w klasie C są zakazane. A potem jeszcze zdziwienie żę zdyskwailifikowany.
- nie rozumiem po co przyjeżdzali ludzie bez papierów od lekarza
Plusy
- walki zwlaszcza w niskich wagach były naprawdę spoko: dużo efektownych akcji, serca do walki
- spora frekwencja
- zabezpieczenie medyczne ( trochę pracy mieli )
Napisano Ponad rok temu
- nie rozumiem po co przyjeżdzali ludzie bez papierów od lekarza
Liczyli, że nie będzie to rygorystycznie przestrzegane.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, jednak powiedz, jak rozwiązać problem następujący, bo nam się jak na razie nie udało wymyślić:mkimura - przygotowanie drabinek przed zawodami powinno być standardem
- połowa zgłoszeń, zawiera błędy typu - brak danych, czy junior, czy senior, w ostatniej chwili zmienia się wagi a czasem nawet klasy
Drabinki były gotowe już w piątek, jednak w dniu zawodów dodatkowo zgłosiło się około 20 zawodników, a część musieliśmy zmieniać, z powodu błędów i zmian w ostatniej chwili. Spowodowało to godzinny poślizg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wspólny formularz już jest, ruszy od następnej ligi. Umówmy się tak, przyjedziesz na kolejną ligę i weźmiesz na siebie poinformowanie kilkudziesięciu nabitych adrenaliną facetów, że ich nie dopuszczasz, bo mają błąd w zgłoszeniu. Oni będą Sprite a ty Pragnienie.
A mogę urządzić telekonferencję?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poszukuje osoby do napisania artu
- Ponad rok temu
-
Bitetti Combat - kilka walk z głównej karty (video-flv)
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Południowej Amatorskiego MMA 18.10.09r
- Ponad rok temu
-
Do boju rychu!! (SPOJLER)
- Ponad rok temu
-
Zawodnicy UKS SHI-KON na gali S.W.A.T w Kownie
- Ponad rok temu
-
Big Nog rzuca wyzwanie Mirowi.