Sprawa niecierpiąca zwłoki.. MT czy BJJ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
największy problem z ludźmi trenującymi "na ulice" jest taki że szybko przestają ćwiczyć kiedy dochodzą już do wniosku ze osiągnęli ostateczny poziom, czyli widzą ze leją większość dotychczas gnębiących ich kolegów. Wtedy rezygnują nie zbliżając się nawet do początkującego poziomu sportowego. Sport jest trudniejszy, dlatego ktos z motywacja "pod ulice" szybko odpadnie, bo koncentruje się nie na tym celu co trzeba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-czy jest coś o czym nie wiem, przeoczyłem coś? 8O . Wydawało mi się, że chcesz "coś" dopiero rozpocząć. No ale jak jesteś już doświadczonym parterowcem...1. Mam do wyboru uczyć się Muay-thai albo BJJ,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
something pojebałos, jersey... 8)[-czy jest coś o czym nie wiem, przeoczyłem coś?
Napisano Ponad rok temu
Źle mnie wszyscy zrozumieliście. Owszem chciałbym zacząć ćwiczyć aby się obronić na ulicy, ale nie w takim sensie że chodzić na tak bardzo sławne w tych czasach "ustawki". Nie o to mi chodziło. Chcę po prostu nabrać pewności siebie i umieć się bronić w trudnych sytuacjach.
najtaniej to...wybierz sie do najblizszego skladu budowlanego i zakup trzonek od siekiery,ewentualnie "pozycz"z budowy cegle i wloz ja do jakiejs torby.pamietaj o tym zeby cegla byla pelna,a nie tzw"dziurawka" bo ta druga rozwali sie po 1 zetknieciu z glowa lobuza i najwazniejsze....trenuj zamach
czy nie mozesz wybrac MMA? mialbys przekroj parteru jak i stojki
Napisano Ponad rok temu
Więc zostaje pytanie Mt czy bjj
Wybieram..
MT
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ojeju!Wybieram..
MT
POZDRAWIAM
wiercilem sie w na krzesle i sprawdzialem temat co chwile.
i nawet masz juz to w profilu wpisane. rispekt.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
alternatywa dla maty
- Ponad rok temu
-
DYLEMAT MMA
- Ponad rok temu
-
jak założyć szkołę samoobrony??
- Ponad rok temu