goju-ryu
Napisano Ponad rok temu
Interesuje mnie sekcja goju-ryu w Bydgoszczy: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mial ktos moze stycznosc z tym klubem albo moze z osoba Tomasza Siewkowskiego??
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Zajebista sekcja. Jest i nowocześnie i tradycyjnie. Bardzo realistyczne podejście do walki. Nie mój styl ale gdybym miał zaczynać w drugim życiu to...
Napisano Ponad rok temu
Ja miałem.
Zajebista sekcja. Jest i nowocześnie i tradycyjnie. Bardzo realistyczne podejście do walki. Nie mój styl ale gdybym miał zaczynać w drugim życiu to...
wow, nowoczesna i tradycyjna, a moze jeszcze uwstecznia ?
hmmm
Napisano Ponad rok temu
Ja miałem.
Nie to żebym był złośliwy, ale w świetle Twoich poprzednich postów to raczej nie jest rekomendacja
Napisano Ponad rok temu
Interesuje mnie sekcja goju-ryu w Bydgoszczy: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mial ktos moze stycznosc z tym klubem albo moze z osoba Tomasza Siewkowskiego??
Pozdrawiam![/quote]
Witam Kolegę
Jeśli masz pytania to napisz e-mail lub zadzwoń ?
Tomasz Siewkowski
Napisano Ponad rok temu
-ale jesteś . Czy to z braku argumentów? :wink: :-)-Ja miałem.
Nie to żebym był złośliwy, ale w świetle Twoich poprzednich postów to raczej nie jest rekomendacja
Sprecyzuje: wszystkie tradycyjne aspekty techniczne treningu są zachowane bez pomijania nowoczesnych osiągnięć metodologi sportowej.
Tłumacząc to na wasze:każdy może tam trenować (nie tylko supermeni) i liczyć na duże postępy a nie na urazy.
Napisano Ponad rok temu
-ale jesteś . Czy to z braku argumentów? :wink: :-)
Nie, ale nie ma sensu robić burdelu z kolejnego tematu, no chyba, że sądzisz inaczej. Ale w takim razie na mnie nie licz.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dylemat
- Ponad rok temu
-
Dylemat
- Ponad rok temu
-
Dylemat