Nie wiem dlaczego ale w pizdu ludzi uwaza ze Adamek rozjedzie Gołote. Ta opinia mnie drazni. Nawet moj profesor na uczelni tak stwierdzil. (btw co on moze o tym wiedziec?)
Gołota trzymam kciuki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może dlatego, że Adamek w boksie coś osiągnął. Gołota wsławił się tylko jako nowa jednostka SI i bokser marzący o swojej szansie, któremu nie wychodzi na ringu, ale za to lubiący walić po jajach.Nie wiem dlaczego ale w pizdu ludzi uwaza ze Adamek rozjedzie Gołote.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może dlatego, że Adamek w boksie coś osiągnął. Gołota wsławił się tylko jako nowa jednostka SI i bokser marzący o swojej szansie, któremu nie wychodzi na ringu, ale za to lubiący walić po jajach.Nie wiem dlaczego ale w pizdu ludzi uwaza ze Adamek rozjedzie Gołote.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie - Adamek walczył, a Gołota... bawił się w konserwatora powierzchni płaskich.Nie żartuj sobie, przy przeciwnikach Gołoty okazuje się że Adamek walczył z kelnerami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![]()
coś przegapiłem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Serce wzięło górę na rozumem,obstawiłem Gołotę
![]()