TUF 9 Finale(Spojlerownia)
Napisano Ponad rok temu
... anyway... WAAAR DRWAL!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Zjadł Ciesnolevicza na śniadanie
ps. Guida jest nienokautowalny
Bardzo fajna grapplerska walka Stevensona z Diazem.
Cieszy również fakt, że brytole pojechali amerykańców we wszystkich walkach, Osipczak szczerbatego pojechał jak trzeba, no i Demarquez dostał po dupie :-)
Napisano Ponad rok temu
lytle :twisted: walka wieczoru sroga, guida, chociaz go nie lubie to jebany twardy.
drwal znow sie spompowal, dobrze ze ciesnolevicza wyprosil z walki bo moglo by by cjak z sliva
wysmienicie sie bawilem, o.
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że za bonusika 25 tys. to dobre koksy będą
Napisano Ponad rok temu
Joe Stevenson Vs. Nate Diaz
Zajebista walka czystko grapplingowa Nate nie dał rady zatrzymać Stevensona ale waleczka bardzo fajna.
Ross Pearson Vs. Andre Winner
Bardzo fajna czysto stójkowa z kolei walka. Ross słusznie moim zdaniem wygrał ale nie wiem jak sobie poradzi jak będzie walczył z jakimś dobrym parterowcem moim zdaniem słabo.
Chris Lytle Vs. Kevin Burns
Sama stójka nie podobało mi się specjalnie krwawo jak cholera. Lyte słusznie wygrał.
DaMarques Johnson Vs. James Wilks
Wilks zżarł amerykanina najpierw w stójce a potem jeszcze bardziej w parterze. To nie była walka równorzędnych przeciwników.
Diego Sanchez Vs. Clay Guida
Nie znoszę stylu walki Clay-a ale jestem pod ogromnym wrażeniem twardości tego kolesia na prwdę 8O Cała walka niesamowicie emocjonująca. Moim zdaniem Diego wygrał sprawiedliwie mimo że Clay kontrolował to gdzie walka się odbywała w 2 rundzie i tak niewiele mu to dało przez łokcie z dołu.
Napisano Ponad rok temu
Szkoda tylko, że praktycznie odklepał (lewa ręka, pierwsza runda, 0:55 według zegara UFC). Poza tym był lepszy, owszem, ale to wyglądało jak próba poddania się, której nie zauważył sędzia.Chris Lytle Vs. Kevin Burns
Sama stójka nie podobało mi się specjalnie krwawo jak cholera. Lyte słusznie wygrał.
Bo był mocno zdyszany. Ja już się poważnie obawiałem o jego losy w drugiej rundzie. Zdecydowanie musi jeszcze nad wytrzymałością popracować.Tomasz Drwal zjadł swojego przeciwnika mimo że wydawał się mocno zdyszany.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Super walka Damarques - Wilks, nie spodziewalem sie az takiej przewagi Anglika. Ogolnie sezon zdecydowanie dla Anglii
Diego Sanchez - Clay Guida szok 8O Piekna stojka Diego, ale Guida jest chyba terminatorem ze to przetrwal :wink: Ale decyzja sluszna, dziwne ze nie jednomyslna :roll:
Napisano Ponad rok temu
Diego Sanchez - Clay Guida szok Piekna stojka Diego, ale Guida jest chyba terminatorem ze to przetrwal Ale decyzja sluszna, dziwne ze nie jednomyslna
sedzia ktora pokazal na wygrana Guidy to kobieta - pisze o tym dlatego bo na sherdogu tez dziennikarze pisali jak wyceniali rundy i jedyny dziennikarz co podal punkty jka ta sedzie to tez kobieta 8O
moze cos w tym jest.... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ją już parę razy widziałem na innych galach. Chyba na WEC między innymi. Sądzę jednak że w UFC nie powinno się dopuszczać kobiet do sędziowania.Btw: w undercardach sędziowała(w sensie, że w oktagonie) kobieta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ją już parę razy widziałem na innych galach. Chyba na WEC między innymi. Sądzę jednak że w UFC nie powinno się dopuszczać kobiet do sędziowania.Btw: w undercardach sędziowała(w sensie, że w oktagonie) kobieta.
aa dlaczego? wydaje mi się ze niczym nie ustępowała mężczyzna sędziującym , jeżeli by za szybko przerwała to był by temat roku a co czasami robią mężczyźni sędziujący , coś źle pójdzie to tylko chwile jest gadka i idzie w zapomnienie
Napisano Ponad rok temu
Nikt nie wspomniał o walce Melvin Guillard vs. Gleison Tibau. Wał roku
Zgadzam się oszukali Gleison-a ale co zrobić.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TUF 9 Finale - Video(Bez Spojlerow!!!)
- Ponad rok temu
-
Spojler do walki Drwala w tytule na Onecie!!!
- Ponad rok temu
-
UFC 100
- Ponad rok temu
-
Ray Mercer vs. Tim Sylvia- spoiler
- Ponad rok temu
-
Tim Sylvia vs. Ray Mercer - video
- Ponad rok temu
-
UFC 99 - walki
- Ponad rok temu
-
UFC 99 u Szwabów ( wyniki live fookers ) :)
- Ponad rok temu
-
T.Drwal dla Onet.pl: mogłem zostać politykiem
- Ponad rok temu
-
dzisiejsze ufc
- Ponad rok temu
-
Halo tu Ameryka: Odpowiedzi T. Drwala na pytania fanów MMA
- Ponad rok temu