Strikeforce Spojler
Napisano Ponad rok temu
Randleman prawie jak Cobrinha Nie no widać, że jakby się dobrze przygotował do walki i to mógłby sporo zdziałać bo walczył całkiem ładnie.
Chciałbym zobaczyć Diaz'a z Lawler'em, pomimo, że wtopił z gilotyną.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak to jest jak sie podejmuje nieprzemyslanie kroki i bierze walke na 3 tygodnie przed inna(wazniejsza).
Dlatego Rogers podkresli po walce ,ze Andrei go nie bral na serio i za to zaplacil(myslal ze pewnie bedzie mial rozgrzewke przed walka bokserska).
Niewiem juz sam co dalej z Andreiem,ta wygrana Rogersa namieszala ostro w rankingach MMA :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też tak kiedyś myślałem, ale spójrz na takiego Scotta Smitha, kilka razy się gibał, ale ustał, a Arlovski już drugi raz pada po jednym strzale (bo tylko jeden doszedł jak powinien).Nie wiem co wy z tą szczęką, jak opuszczał ręce cofając się i wyłapując cepy to żadna szczęka tu nie pomoże
Napisano Ponad rok temu
ja atm widzialem conajmniej dwa ktore wlazly.Też tak kiedyś myślałem, ale spójrz na takiego Scotta Smitha, kilka razy się gibał, ale ustał, a Arlovski już drugi raz pada po jednym strzale (bo tylko jeden doszedł jak powinien).
w pierwszym momencie myslalem ze sedzia za szybko przerwal walke, ale na powtorce zobaczylem ze andrei odplynal po dwoch strzalach i zdazyl tylko na tyle sie ocknac ze nie calowal ziemi jak po walce z Fiodorem tylko zdazyl sie rekoma podeprzec, ale kontynuowac to i tak by nie dal rady.
bokser kurwa mac.
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się. Odpłynąl po drugim, sierpowym, widać było, jak mu się wywracają oczy. Natomiast pierwszy ledwo go musnął i to na wprost, więc nie liczę go jako nokautującego, choć oczywiście wystawił Arlovskiego na ten drugi, właściwy.ja atm widzialem conajmniej dwa ktore wlazly.
w pierwszym momencie myslalem ze sedzia za szybko przerwal walke, ale na powtorce zobaczylem ze andrei odplynal po dwoch strzalach
Napisano Ponad rok temu
Ale to juz nie pierwszy raz kiedy Andrei odplynal po uderzeniu ,po ktorym raczej wiekszosc zawodnikow by ustala.
Napisano Ponad rok temu
Podobaly mi sie walki, mimo ze nie lubie Diaza i mialem nadzieje ze sie na ktorys strzal nadzieje:)
Randelman - on zawsze zostanie mi jako ten ktory puscil Fedora suplexem.
Arlovsky, mysle ze niewielu by wytrzymalo takie strzaly, a jak pozniej Barnett zauwazyl - on w zasadzie nigdy nie rusza glowa jak sie cofa przez strzalami. Zobaczymy co Josh pokaze 1 sierpnia z Fedorem na Affliction.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strikeforce - walki
- Ponad rok temu
-
Karate Shotokan w UFC
- Ponad rok temu
-
VIII Międzynarodowy Turniej MMA HADAKA WAZA - 21 czerwca
- Ponad rok temu