advenced karate - Oyama
Napisano Ponad rok temu
Mam essentials ale advenced nigdy nie widziałem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i nie będę go do skanowania namawiał
Napisano Ponad rok temu
i wiele innych książek i Dvd ja tam kupuje
Napisano Ponad rok temu
A późniejszego wydania nie było???????????????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o fak Price: $ 279.95 USD
A późniejszego wydania nie było???????????????
ksiazka jest out of print. ksiazka nie jest drukowana od ok. 30 lat.
ta cena nie jest jeszcze najwyzsza, pod warunkiem ze to orginal w plociennej oprawie i stan jest dobry. widzialem juz ta ksiazke na amazon.com za przeszlo tysiac dolarow i jakis szaleniec ja kupil.
ale to i tak masakra - 1000 zl.
ta z allegro wyglada na orginal, ale nie ma zielonej obwoluty.
Napisano Ponad rok temu
Warto miec naprawde polecam
jak sie powaznie o karate mysli, to nie mozna tej ksiazki nie miec. Tak samo jak Dynamicznego Karate Masatoshi Nakayama.
Napisano Ponad rok temu
mam nadzieję że to coś pomoże
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkoda, ze tak mizeny jest nasz rynek jesli chodzi o ksiazki o Kyokushin
nie martw sie, za kilka dni wzbogaci sie o ksiazke mojego autorstwa.
Bedzie o Kyokushin karate. niedlugo ja oficjalnie zapowiem.
serio !!!
ja zbieram ksiazki o karate od poczatku, odkad zaczalem cwiczyc, czyli od 1980 roku. mam wiele wartosciowych ksiazek i wiele bubli.
dobre ksiazki stanowia bibliografie do mojej ksiazki, a o bublach nie wspominalem.
do takich bubli zaliczam ksiazke
Milkowskiego - Karate
M. Lorden - Oyama-legenda i dziedzictwo,
jeszcze pare innych...
no i bestseller Rycha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...miala byc w maju...- ???? jak, gdzie zamowic te pozycje? a moze od razu poprosze o pozycje z autografem? nie byloby chyba drozej?
pisalem o tym w moim poscie o ksiazce i nie chce sie powtarzac. miala byc w maju. tak wynikalo z obliczen plus poslizg. Obliczenia sie zgadzaja, a poslizg nie.
bedzie na pewno, umowy sa podpisane, praca sie posuwa do przodu i widac juz koniec. efekt finalny to blisko 280 stron. przewazajaca wiekszosc na temat.
strona wydawnictwa AHA. ale to dopiero za kilka, kilkanascie dni.
Napisano Ponad rok temu
Milkowskiego - Karate
niesłusznie
Ta książka może nie jest podręcznikiem dobrym ale spełniła znacząca rolę propagandowo marketingową.
To była pierwsza książka o karate którą widziałem, miałem i czytałem i wielu innych tez tak ma
Napisano Ponad rok temu
Milkowskiego - Karate
niesłusznie
Ta książka może nie jest podręcznikiem dobrym ale spełniła znacząca rolę propagandowo marketingową.
To była pierwsza książka o karate którą widziałem, miałem i czytałem i wielu innych tez tak ma
Co do marketingu i propagandy - zgoda. Wtedy - w latach osiemdziesiatych nie bylo nic. Internetu tez nie bylo.
Teraz zreszta jest niewiele lepiej. Jest internet, gdzie mozna znalezc cos interesujacego w morzu smieci.
Ksiazka Milkowskiego jest nieokreslona. opisuje karate z niewiadomo jakich pozycji. Najblizej chyba autorowi do do jakiejs komorki partyjnej. Wiadomo jakie wtedy byly czasy. mam ta ksiazke, ale nie jest ona dla mnie juz w tej chwili pozycja do cytowania.
Napisano Ponad rok temu
Ksiazka Milkowskiego jest nieokreslona. opisuje karate z niewiadomo jakich pozycji. Najblizej chyba autorowi do do jakiejs komorki partyjnej. Wiadomo jakie wtedy byly czasy. mam ta ksiazke, ale nie jest ona dla mnie juz w tej chwili pozycja do cytowania.
a ja się z Tobą zgodzic nie mogę, książka Miłkowskiego powstawała gdy nie sniło się jeszcze w Polsce o takim zainteresowaniu SW i byly nieco inne czasy
co do opisu technik sie nie wypowiadam, zajmuję się czymś nieco innym (z mojej działki opis kung fu zdecydowanie mozna sobie darować, ale wtedy to i tak było dużo ) , ale ilustracje z tej ksiązki są moim zdaniem OK
dodatkowo J.Miłkowski bardzo ciekawie i moim zdaniem rzetelnie opisuje sprawe przygotowania do zawodów, postepowania w razie wypadków ( w końcu jest lekarzem) i ogólnie podejścia do higieny osoby uprawiającej SW, co może nie jest zbyt ciekawe, ale baardzo przydatne. Nie spotkałem się z drugą taka książką na naszym rynku
jak dla mnie - bardzo wartościowa pozycja, pozbawiona ilustracji na całe strony i dwóch stron tekstu w całej książce.
8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wynajem salki gimnastycznej
- Ponad rok temu
-
Karate rosyjskich ulic
- Ponad rok temu
-
zlot warszawski
- Ponad rok temu
-
XXIII MISTRZOSTWA EUROPY KARATE KYOKUSHIN KIJÓW 2009
- Ponad rok temu
-
20 - 21 Czerwca - Seminarium Wado ryu w Warszawie (Raszyn)
- Ponad rok temu
-
egzaminy
- Ponad rok temu
-
Ocena wykonania kata, tradycyjni a sportowi
- Ponad rok temu
-
Shorin Ryu Zgrupowanie
- Ponad rok temu
-
my tu gadu gadu a dziś walczy Machida