Już podałem.Ogólne zasady! [...] Wskazówki
Była przekazywana min. za pomocą materiałów wideo oraz pokazów :-)Wiedza przekazywana na szkoleniach :-)
Napisano Ponad rok temu
Już podałem.Ogólne zasady! [...] Wskazówki
Była przekazywana min. za pomocą materiałów wideo oraz pokazów :-)Wiedza przekazywana na szkoleniach :-)
Napisano Ponad rok temu
myśle ze do momentu w którym zawodnicy walcza zgodnie z dozwolonymi regułamiChciałbym wiedzieć do którego momentu sędzia nie interweniuje itd?
Napisano Ponad rok temu
-rolą sędziego jest zapobieganie :wink: , czyli interwencja przed niedozwoloną akcją.myśle ze do momentu w którym zawodnicy walcza zgodnie z dozwolonymi regułami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-gdybym miał proste, łatwe i przyjemne pytania to bym sobie sam znalazł odpowiedż.obawiam sie ze pytania ktore zadajesz sa poniekąd dziwne i nie da się na nie odpowiedzieć stad ten problem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy na tak postawione pytanie ktokolwiek zdoła Ci odpowiedzieć :wink:Jak daleko moge się posunąć by wyjść poza szablon ogólnie spotykany podczas walk w Polsce (np.w Krakowie ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sally, ja nie dyskutuję z przepisami. Jako sędzia staram się zgodnie z nimi jak najlepiej sędziować.Cypis jako ciekawostke wrzucam, punktacje kickboxingu w ktorym w przeciwieństwie do Muay thai niektóre rzuty sa punktowane [...] i jest to jakiś paradoks..bo w kicku gdzie nie ma klinczu rzut przed biodro jest a tam gdzie jest klincz nie ma? czemu?
Najdłużej w mojej karierze SW trenowałem judo. Domyśl się jaki mam stosunek do rzutów :wink:Sam dużo rzucam na ringu kick-boxerskim...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podobnie jak kopanie leżącego w głowę :wink:rzuty sa naturalna techniką która sama z siebie w tej sytuacji się narzuca.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu