Nie napisał ze to obowiązkowe tylko ze tak byloby lepiej. Osobiste zdanie i nikt nie musi sie z tym zgadzac, skad te emocje.
Mam odp wagę ale 5 godz szkolenia mi nie podchodzi

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wolno stosować żadnych podcięć.Sally czy mogłabyś po kursie napisać coś o podcięciach, niskich rzutach i wypchnięciach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak to?Nie wolno stosować żadnych rzutów.
Napisano Ponad rok temu
-to akurat doskonale wiem :-)W kickboxingu sa dozwolone podcięcia na stopę
a wypychanie kogoś z ringu nie wydaje mi sie zbyt częste ani na muay thai ani tym bardziej na kicboxingu gdzie nie ma klinczu i nie można kogos trzymac
Napisano Ponad rok temu
Niestety w MT (nieamatorskim szczególnie) obalenia się zdarzają.
Obalenie to nie rzut. Przez rzut rozumie się technikę jaką jak w judo lub zapasach.jak to?Nie wolno stosować żadnych rzutów.
przeciez obalenia to sa rzuty ( niskie),a obalenia wolno...
Low-kick może ściąć przeciwnika. Jednak jest to kopniecie. Podcięcie to zagarnięcie lub zmiecenie nogi przeciwnika.-za niskie lowkicki, z których wychodzą podcięcia.
To jest obalanie.-pchanie na "zostawioną" za przeciwnikiem noge, namiastka rzutu.
To jest niedozwolone.-w klinczu przechwycenie nogi i jeżeli sytuacja jest przy linach to kontynuowanie "wypychania" w góre, często zakończone "wpleceniem" w liny ringu.
Napisano Ponad rok temu
-w judo są też obalenia (i w zapasachObalenie to nie rzut. Przez rzut rozumie się technikę jaką jak w judo lub zapasach.
Napisano Ponad rok temu
Sorry, nie jestem w stanie pisemnie odpowiedzieć na to pytanie nie mając żadnych innych środków wizualnych.Chciałbym wiedzieć do którego momentu sędzia nie interweniuje itd?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu