Golenie facjaty raz jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja osobiscie uzywam Mach3 srednio zadowolony jestem, wlasciwie pretensje to mam do siebie tylko, zazwyczaj tak mi sie nie chce golic ze dopiero srednio po tygodniu chwytam po maszynke, a wtedy to juz sie musze na meczyc przy tym lustrze, a pianki uzywam takiej jak Isao - Gillete cos tam...... damn jak ja nie cierpie sie golic.....
P.S. po goleniu koniecznie Nivea mleczko po goleniu, bez tego ani rusz, nie przezylbym
P.P.S. najchetniej to chcialbym miec nonstop tak 3-5 dniowy zarost, nie sa za dlugie, wiec pysk nie swiedzi i swiezo ogolone tez nie, wiec nie ma podraznien :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak nakladacie pianke? reka-twarz, czy tez moze ktos jeszcze poza mna uzywa pedzla?
Mój brat używa pędzla jeszcze i nie ma pianki, tylko krem. Oldschoolowiec. Mój starszy to w ogóle mydłem jedzie i maszynką na żyletki jeszcze niedawno się golił xD
Ja waliłem żel na rękę i potem na twarz, po co się męczyć z pędzlem. Pędzle były do kremów, teraz już nie mają totalnie zastosowania.
Napisano Ponad rok temu
zel - pedzel
PS. sa zele do twardego zarostu
PPS. ktos uzywa gillettow z wymiennymi ostrzami jak sie spisuja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ze wstydem przyznaje ze ja, ale mam zamiar to zmienicPS. a ktos z was tam trzyma krzaczory 8O
rady sugestie? miejsce wydaje sie, khem, nieco trudniejsze do ogarniecia niz morda, ktora mam caly czas pocieta jakbym morda wybijal szyby
Napisano Ponad rok temu
ze wstydem przyznaje ze ja, ale mam zamiar to zmienic
PS. a ktos z was tam trzyma krzaczory 8O
rady sugestie? miejsce wydaje sie, khem, nieco trudniejsze do ogarniecia niz morda, ktora mam caly czas pocieta jakbym morda wybijal szyby
ja ogolnie uzywam trymetru, a do jaj maszynki (mach 3 ), ogolnie najlepiej skrocic mozliwie wlosy na jajach potem delikatnie maszynka do zera, nic nie boli, nie zacina sie, przy kapieli najlepiej
Itosu, wymieniam co kilka golen, ogolnie nie licze ale jakos co 5 moze byc, moze wiecej
Napisano Ponad rok temu
this sounds like funze wstydem przyznaje ze ja, ale mam zamiar to zmienic
ja mam chyba jakas zwykla wielorazowa, wyrzucam jak juz nie moge sie nia golic o dziwno nigdy niemal sie nie zacinam, nawek jak sie gole na sucho (czasem nie chce mi sie uzywac mydla i pedzla z bobrowej siersci )
Napisano Ponad rok temu
rady sugestie?
golisz to co panny ekhm... reszta na krotko
Napisano Ponad rok temu
no kurwagolisz to co panny ekhm... reszta na krotko
itosu to ty tam masz jak panny?
generalnie dzieki za rady, to co sos napisal chbya najbardziej poki co na temat, jaja wydaja sie najbardziej tricky
Napisano Ponad rok temu
no kurwa
itosu to ty tam masz jak panny?
za ekhm miales wstawic sobie czasownik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogolnie tylko zeby nikomu nie przyszlo do glowy uzywanie jakichs kremow depilacyjnych, cholerstwo nie dosc, ze slabe bo nic nie dziala to mozna dostac jakiegos syfu szczegolnie w tych intymnych miejscach...znam takich co i gebe tym chcieli sobie ogolic
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie o wiosło hantlą
- Ponad rok temu
-
propozycje cwiczen do treningu HIIT
- Ponad rok temu
-
fatburner - środek dopingujący ?