II Otwarte Mistrzostwa Mazowsza Seniorów SF
Napisano Ponad rok temu
Sebastian Baran, 1 miejsce, -73kg
Hubert Lech, 1 miejsce, +100kg
Marcin Langenfeld, 1 miejsce, -100kg
Marcin Langenfeld, 2 miejsce, +100kg
Holizna Jan, 2 miejsce, -81kg
Łukasz Dobosz, 3 miejsce, -90kg
Drużynowo - 2 miejsce.
To musiałby byc naprawdę duży zbieg okoliczności imienia i nazwiska oraz miasta
Napisano Ponad rok temu
czarny pas w judo...a start w początkujących...hm..to już zaczyna być standardowa opcja... 8O
Buhahah po prostu brak taktu....a może facet boi się iż w zaawansowanej grupie nie da sobie rady ;D
Napisano Ponad rok temu
Tomasz Mączka vs Bartek Chmurowicz
finał -87,9kg
Adam Grabowski vs Gabriel Majek
Napisano Ponad rok temu
Akademickie Mistrzostwa Podkarpacia w Judo, 31.05.2006, Rzeszów
Sebastian Baran, 1 miejsce, -73kg
Hubert Lech, 1 miejsce, +100kg
Marcin Langenfeld, 1 miejsce, -100kg
Marcin Langenfeld, 2 miejsce, +100kg
Holizna Jan, 2 miejsce, -81kg
Łukasz Dobosz, 3 miejsce, -90kg
Drużynowo - 2 miejsce.
To musiałby byc naprawdę duży zbieg okoliczności imienia i nazwiska oraz miasta
Haha
No bo nie zbieg
Dopiero teraz popatrzyłem na wyniki, popytalem wsrod kolegow z Polski - wyszlo na to, że na 5 wag na bank 2 zwyciezcow jest powyzej 2 lat, a prawdopodobnie trzeci też 8)
List startowych nie sprawdzalem juz nawet, bo po co
Ja was chrumkam, ale ci ludzie jakos dziwnie skromni, nie przyznaja sie do dlugiego stazu
I naiwni, przeciez sie wszyscy ze srodowiska znaja w Polsce a conajmniej maja wspolnych znajomych i takie rzeczy sie nie ukryja dlugo. :roll:
Kurna, witamy w piekielku, wspolczuje organizatorom.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
google prawde ci powie, lechonnie z Leska
Sanok jest nieco blizej do ciebie niz Rzeszow, co?
Napisano Ponad rok temu
Całe szczęście takich sytuacji jest co raz mniej. Ja po finale powiedziałem, że taka osoba NIE MA SIĘ Z CIESZYĆ, BO WYGRAŁA NIEUCZCIWIE. Jego trener do ludzi walczących fair też nie należny.
Mamy nadzieję, że taka sytuacje się więcej nie powtórzy.
Podobna sytuacja jest z Arkiem Serwatko ze Spartakusa SAMBO Rzeszów. W styczniu 2007 zdobywa medal, a w maju 2009 jest początkującym. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] No chyba, że mylę dwie różne osoby, to przepraszam. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Całe szczęście takich sytuacji jest co raz mniej. Ja po finale powiedziałem, że taka osoba NIE MA SIĘ Z CIESZYĆ, BO WYGRAŁA NIEUCZCIWIE. Jego trener do ludzi walczących fair też nie należny.
Mamy nadzieję, że taka sytuacje się więcej nie powtórzy.
Podobna sytuacja jest z Arkiem Serwatko ze Spartakusa SAMBO Rzeszów. W styczniu 2007 zdobywa medal, a w maju 2009 jest początkującym. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] No chyba, że mylę dwie różne osoby, to przepraszam. :roll:
Ale zwróc uwagę, że to ten sam klub....
PANOWIE TROSZKĘ POKORY
wychodzi na to, że po prostu boją się przejsc do zaawansowanych i tyle.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozaym to jest mój 2 start w tego typu formule.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Problem jest rozwiązywalny, a już w szczególności na nie dużych zawodach, tylko organizatorzy się tym nie zajmują. Wystarczy napisać przy ogłaszaniu zawodów np. "poszukujemy chętnych do pomocy przy weryfikacji zawodników". Kilka osób starczy żeby pogooglać. Oczywiście wymaga to inicjatywy i ...list startowych ; PSzkoda waszego czasu i energii na piętnowanie takich osób. Póki nie będzie związku i licencji problem jest nierozwiązywalny.
Problem jest trudno rozwiązywalny przy zawodach o frekwencji mp sf lub mp bjj.
Napisano Ponad rok temu
z tego co podawali organizatorzy to początkujący byli do 2 lat treningu w dowolnym sporcie chwytanym a nie do dwóch lat od pierwszego kontaktu z danym portem chwytanym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze slysze ze naliczamy te 2 lata od pierwszego startu na zawodach. Skoro tak to z mojego klubu 3 chlopakow niepotrzebnie startowalo w zaaw. Bo oni liczyli od czasu wejscia do klubu:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sprawdzcie czy na copie nie wystartuje w 1 kroku ,bo przeciez judo,sf i bjj sa od siebie tak odlegle no i te je...ne kontuzje
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś wie, skąd mozna sciągnąć tą informacje z telewizji regionalnej? Chodzi mi o "oryginalne" nagranie. Na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] nie moge tego znaleźć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ADCC w Polsce ma chyba jedno i drugie...?Szkoda waszego czasu i energii na piętnowanie takich osób. Póki nie będzie związku i licencji problem jest nierozwiązywalny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Złomiarz Team Gdańsk Nabór!!!
- Ponad rok temu
-
III Camp BJJ LGT --> 07.V.09
- Ponad rok temu
-
Kamil "Pączek" Krzemiński wygrał turniej SF w Manc
- Ponad rok temu