II Otwarte Mistrzostwa Mazowsza Seniorów SF
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A pozatym co to jest zrobic 0,5kg
Napisano Ponad rok temu
Panowie, jak nie ma wagi to jest się ZDYSKWALIFIKOWANYM !!! Nie ma przerzucania wyższej, bo to wprowadza zamieszanie i problemu w dniu zawodów. Jest czas na zbijanie.Nie ma zadnej tolerancji wagowej. Jak niezrobisz wagi to walczysz w wyzszej.
A pozatym co to jest zrobic 0,5kg
Napisano Ponad rok temu
bijesz się w początkujących, tzn do 2 lat?to open w początkujących bedzie od 95 kg??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MATA A:
10:30
zaawansowani -65,9kg, -98,9kg
12:00
Początkujący -75kg, -90kg
14:15
Początkujący -95kg
MATA B:
zaawansowani -76,9,
11:00
Początkujący -65kg
13:30
Początkujący -80kg
MATA C:
zaawansowani -87,9kg
11:00
Początkujący -70kg
13:00
Początkujący -85kg
13:00
Początkujący -100kg
Początkujący +100 (w czasie finałów)
Finały: 16:00
Godziny mogą ulec nieznacznie zmianie w zależności od rejestracji zawodników.
Napisano Ponad rok temu
Walki ciekawe (przynajmniej niektóre), zawody udane (przynajmniej w większej części).
Jeśli chodzi o plusy - które zdecydowanie górują - fajne nagrody, obecny lekarz, sędziowie opłaceni (dobrze zrozumiałem?), no i ZERO OBSUWY - finały odbyły się nawet wcześniej niż było w planie.
Ze szczegółów: naprawdę rozpiska przy każdej macie - kto z kim i kiedy - ułatwiłaby zawodnikom życie; podobnie jak 'medalowanie' odbywane po kolei, waga po wadze - po co były te komplikacje w początkujących? Też nie za bardzo zrozumiałe jest 'oficjalne' otwieranie zawodów przed samymi finałami, kiedy większość zawodników jest już, nomen omen, po zawodach.
Tyle - generalnie zawody in plus.
Pozdrawiam wszystkich uczestników.
Napisano Ponad rok temu
Było waga po wadze. Chcieliśmy iść na rękę zawodnikom nie z wawy, żeby pojechali wcześniej do domu i wypisaliśmy dyplomy wcześniej. To spowodowało troszkę braków na podium. Jakbyśmy nie dali to też by ktoś napisał, że nie daliśmy wcześniej dyplomów i medali i się nie wyspałem do pracy.Eeee, znaczy się już po.
Ze szczegółów: naprawdę rozpiska przy każdej macie - kto z kim i kiedy - ułatwiłaby zawodnikom życie; podobnie jak 'medalowanie' odbywane po kolei, waga po wadze - po co były te komplikacje w początkujących?
Na niewielu zawodach byłeś w takim razie. Prawie zawsze OFICJALNE otwarcie jest przed finałami. Rano jest tylko info dla zawodników. Tak było np. na MP BJJ. i tak jest w dużej części na turniejach innych sportów.Też nie za bardzo zrozumiałe jest 'oficjalne' otwieranie zawodów przed samymi finałami, kiedy większość zawodników jest już, nomen omen, po zawodach.
Ale zero obsuwy to niewątpliwy plus.
Dziękujemy wszystkich za liczne przybycie! Brawa dla wszystkich walczących i gratulacje dla medalistów.
W dniu jutrzejszym opublikujemy wyniki.
PZDR organizatorzy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Acha.Było waga po wadze. Chcieliśmy iść na rękę zawodnikom nie z wawy, żeby pojechali wcześniej do domu i wypisaliśmy dyplomy wcześniej. To spowodowało troszkę braków na podium. Jakbyśmy nie dali to też by ktoś napisał, że nie daliśmy wcześniej dyplomów i medali i się nie wyspałem do pracy.
Niewątpliwie.Na niewielu zawodach byłeś w takim razie.
Dziękujemy wszystkich za liczne przybycie! Brawa dla wszystkich walczących i gratulacje dla medalistów.
A organizatorom za wysiłek.
Z ciekawości: finały były w środku ze względu na pogodę, czy plany?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Grzesiek się polansował w TV 8)
Gratulacje!
kiedy obiecane rok temu zawody w gi?
Napisano Ponad rok temu
Niestety Tomek Mączka i Łukasz Wiśniewski, którzy stanowili TEAM organizacyjny MM nie mogli wystąpić przed kamera bo ciężko pracowali podczas zawodów. Mamy nadzieję, ze za rok uda nam się zrobić jeszcze lepsze zawody z jeszcze lepszymi nagrodami.
Napisano Ponad rok temu
Jedyna rzecz która mnie trochę zmartwiła, a którą odkryłem w samochodzie dobry kawałek
od Warszawy to to, że dyplom co prawda
jest wypisany prawidłowo - na II miejsce - natomiast medal dostałem przez
pomyłkę brązowy 8O . Jest to oczywiście drobiazg, myślę, że pomyłka mogła zajść
również dlatego, że właściwy zdobywca brązu (z którym nota bene
stoczyłem bardzo ciężką walkę o wejście do finału) pojechał wcześniej do domu i
nie było go na podium.
Tak czy inaczej serdecznie pozdrawiam wszystkich którzy tam byli
- organizatorów, sędziów i zawodników - impreza była dobrze
przygotowana i sprawnie przeprowadzona, słowem była udana.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem Twoją złość, ale uwierz mi, że sprawdzenie 100 osób czy trenowały coś wcześniej jest niemożliwe.Jeżeli uważasz inaczej to z chęcią zaprosimy Cię do współpracy przy następnym turnieju. Każda ręką (szczególnie kobieca się przyda.
Ufamy tym którzy się zgłaszają i wierzymy, że chcą walczyć fair. O tym, że jest taka sytuacja dowiedzieliśmy się po którejś walce tego człowieka i już wtedy nie było za bardzo szans na zrobienie czegokolwiek.
Jeżeli ktoś by nam powiedział o tym przed zawodami, na pewno byśmy go przerzucili do zaawansowanych.
Całe szczęście takich sytuacji jest co raz mniej. Ja po finale powiedziałem, że taka osoba NIE MA SIĘ Z CIESZYĆ, BO WYGRAŁA NIEUCZCIWIE. Jego trener do ludzi walczących fair też nie należny.
Mamy nadzieję, że taka sytuacje się więcej nie powtórzy.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam Gosia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Złomiarz Team Gdańsk Nabór!!!
- Ponad rok temu
-
III Camp BJJ LGT --> 07.V.09
- Ponad rok temu
-