Drążek rozporowy - krótkie pytanie
Napisano Ponad rok temu
Ewentualnie jeśli możecie zaproponować jakiś alternatywny drążek, jestesm otwarty na sugestie, ale proszę o odpowiedź na 1 pytanie.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Btw jak to działa? Jak się zaczepia?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Statycznie znaczy powoli?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jet, na zasadzie dzwigni. ta krotka koncowka zaczepia sie o framuge z drugiej strony.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tzn nie gibasz sie, tylko robisz to powoli?
jet, na zasadzie dzwigni. ta krotka koncowka zaczepia sie o framuge z drugiej strony.
Tak staram się.
I jak skończę serię, puszczę to nie odleci? Dla mnie to czarna magia, bo noga jestem z fizyki. Smile
Pewnie zależy to od sprężystości tej konstrukcji i nie bardzo sobie wyobrażam sytuację w której to miało by być sprężyste bo po pierwsze pomagało by przy podciągnięciach a po drugie tak jak piszesz odlatywało by po puszczeniu się.
Napisano Ponad rok temu
nie jest sprezyste wcale.
Napisano Ponad rok temu
Od momentu kiedy go zamontowałem, nie ruszył się ani o milimetr (z tym że kiedy go rozkręcałem w drzwiach, cała futryna trzeszczała a ze ściany odpadło kilka kawałków farby).
Cholerne 503. Ciekawel, ile razy ten post się wyśle. Czekałem 15 minut od pierwszego nieudanego wysłania i nic...
Edit:
No, na szczęście tylko raz.
Napisano Ponad rok temu
bujalem sie na nim i nie wypadl :wink:
wytrzymalosc to nie wiem, mysle ze kolo 100 utrzyma spokojnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W ogóle to miałem go reklamować, bo chyba gwint jest urwany ( nie da się dokręcić na maksa). Ale po zamocowaniu śrub jest spoko i tak już zostało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi Ci o to czy sie nie urwie? Nie powinnien...
Mam takie drazek juz pare ladnych lat. Co jakis czas tylko profilaktycznie go dokrecam i wszystko jest dobrze.
Napisano Ponad rok temu
Zamontowałem łącznie z przykręceniem nakrętek wg instrukcji. Konstrukcja drążka jednak po pierwszym kotnrolnym, zwykłym zawieszeniu się wygięła się lekko w dół. Za każdym razem jak się uwieszam czy podciągam, lekko wygina się w dół. Ta rozkręcane na boki ramionka są po prostu trochę luźno w konstrukcji (ale oczywiście drążek rozkręciłem na maksa). Sprzedali mi bubla i mam opierdolić sprzedawcę, czy tak powinno być i jest bezpiecznie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
słuchawki do mp3
- Ponad rok temu
-
Animal Cuts - Efekty
- Ponad rok temu
-
kręgozmyk l5-s1 - i co dalej
- Ponad rok temu
-
Plan siłowy do oceny i prośba o kilka porad
- Ponad rok temu
-
Siłownia + sw, pewnie już było ale sally jest uparta.
- Ponad rok temu
-
Przepuklina brzuszna a treningi...
- Ponad rok temu
-
problemy ze stawem biodrowym
- Ponad rok temu
-
Three-Way Dumbbell Swing
- Ponad rok temu
-
Poszukuje książki i polecam ..