filmy instruktarzowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na treningach mówią na mnie "karateka z youtube'a"
Napisano Ponad rok temu
Ja jak narazie wielu kata i podstawy panowania nad nunchacku nauczyłem się z youtube'a..
Na treningach mówią na mnie "karateka z youtube'a"
dawno temu jak jeszcze nie bylo internetu, to ogladalem kreskowki "waleczne zolwie Ninja". tez sie sporo nauczylem.
Napisano Ponad rok temu
jak trzeba się czegoś nauczyć, albo przypomnieć z treningu np. kata to youtube jest idealny... ale wiadomo, że jak się kata nauczysz z tamtąd to nie będzie najlepsze, szlifuje się na treningu, z youtuba korzystam po to aby wiedzieć co gdzie i kiedy, a szczegóły dopracowywuję na treningu, nie że poćwiczę 15 minut jakieś kata i happy, że umiem...
Co do shotokanowskich kata to moim zdaniem idealnie pokazane są wykonania Sensei Luca Valdesi, a jeśli chodzi o broń to polecam Shihan Mikio Nishiuchi.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co do shotokanowskich kata to moim zdaniem idealnie pokazane są wykonania Sensei Luca Valdesi
Ta, Valdesi to oglądania jest idealny - taki dramatyczny i trzyma w napięciu, no no no A serio: ogląda się naprawdę nieźle... bo jest dynamiczny. Ale to w zasadzie wszystko. Często nawet nie kończy dobrze techniki. To co za dynamika?
Napisano Ponad rok temu
Co do shotokanowskich kata to moim zdaniem idealnie pokazane są wykonania Sensei Luca Valdesi
Ta, Valdesi to oglądania jest idealny - taki dramatyczny i trzyma w napięciu, no no no A serio: ogląda się naprawdę nieźle... bo jest dynamiczny. Ale to w zasadzie wszystko. Często nawet nie kończy dobrze techniki. To co za dynamika?
taaaa... niedlugo na youtubie ludzie beda konczyc juniwersytety. i jak to brzmi??
jestem po jutubie...
Napisano Ponad rok temu
Ale wiesz co? Obawiam się, że to wcale nie będzie różnić się od "normalnego" uniwerku dzisiaj. Dzisiaj bierze się kogo popadnie i wszyscy mają wyższe. Jak nie na uniwerku w Krakowie czy Warszawie, to w Piszczykowie Dolnym. I nikt nic nie umie. Jedyne, co ludzie potrafią, to oceniać innych przez pryzmat papierka, który jest g* wart :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawsze na nim płaczę. Najbardziej podoba mi się samoobrona. Jest taka....realna. Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest fajny film ale mi najbardziej podoba się ten :
Zawsze na nim płaczę. Najbardziej podoba mi się samoobrona. Jest taka....realna. Pozdro.
Jak mawial Marcellus Uoles - Niech mine ch..j zastrzeli
wyglada to troche jak zaplodnienie bez stosunku. Takie INVITRO karate.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
filmy instruktażowe
- Ponad rok temu
-
ARTUR HOVHANNISIAN UKOŃCZYŁ TEST 100 KUMITE
- Ponad rok temu
-
Inne oblicze Kudo Daido Juku
- Ponad rok temu
-
Liga karate
- Ponad rok temu
-
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS WSZYSTKICH
- Ponad rok temu
-
Odszedł mistrz Toyama Seiko 10 Dan!
- Ponad rok temu
-
News - Rosyjski mistrz karate zamordował dwie osoby...
- Ponad rok temu
-
RELACJA Z EGZAMINU GOJU-RYU KARATE W DOJO FIGHT-TEAM!!!
- Ponad rok temu
-
MISTRZOSTWA POLSKI KYOKUSHIN-KAN - RADOM 2009
- Ponad rok temu
-
Ki
- Ponad rok temu