Action International Martial Arts Association
Napisano Ponad rok temu
-pozdrawiam Jersey
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie podoba mi się.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym gdzie tam się powołują na generała? nie zauważyłem...
Napisano Ponad rok temu
Kimona są czerwone (dlatego pytam )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poruszać to ja się mogę gdzie indziej i będzie ciekawiej
Napisano Ponad rok temu
Do Taekwondo nie jest to podobne co przejrzałem z grubsza, wszystko zależy od klubu i trenera, czas poświęcony na ruch nigdy nie jest czasem straconym
To się zapisz na cunami ;]
Jersey---> hehehehe, dokładnie jak mówiłem- wyciąganie forsy. Nie idź tam. Jak chcesz trenować taekwondo, to lepiej znajdź jakąś normalną sekcję (WTF, ITF), jak nie- to lepiej poszukaj kickboxu, czy muay thai.
Na ostatnim filmie, który wkleiłeś to wygląda tragicznie po prostu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie za bardzo kumam o czym napisałeśTo się zapisz na cunami ;]
Nie no ... jak na wejściu masz kupić to i tamto to się nie pakuj ... nie ma sensu ...
Popatrzałem i nie jest to żadna organizacja spokrewniona z TKD tylko organizacja sztuk walki specjalizująca się między innymi w TKD, tak więc wiesz ... niby wszystko po trochu a na pierwszym miejscu TKD ale to widać że chodzi tylko o $.
Jeżeli chodzi o TKD to szukaj klubu ITF bądź GTF czy WTF gdzie polecam GTF (w Polsce są to kluby pod PUT) ponieważ ITF ma za zasadę że jest tylko TKD i nic innego ... WTF to styl olimpijski czyli jak kto woli ... no a w GTF czyli u nas kluby pod PUT mogą startować czy to w zawodach TKD czy KB czy TSD, nie ma jakiś ograniczeń.
A nogi zawsze samemu sobie można potrenować jak nie masz gdzie.
Napisano Ponad rok temu
-pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje bardzo za podpowiedzi. Pytałem tylko, bo sądziłem, że gość na filmiku nr.2 to jakiś superznany koreański fajter a ja się niepotrzebnie czepiam.W Polsce nie miewam takich dylematów (jestem z miasta gdzie króluje WTF i jest na extra poziomie)
-pozdrawiam
Odpuść sobie- tym bardziej, że wolny masz tylko jeden dzień. Zamień to na coś innego, albo zrób sobie wolne, bo z tego co widzę, to nie ma sensu.
cinosław---> "czas poświęcony na ruch nigdy nie jest czasem straconym" w skrócie chodziło mi o to, że się nie zgadzam. Jak masz dupną sekcję, gdzie uczą jakiejś lipy, a nie ma, w dodatku wpajają złe nawyki- to będzie to stracony czas i to przynajmniej na kilka sposobów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Muszę się zgodzić bo masz rację Ja piszę w kontekście że każdy ruch się przyda
Ruch- tak. Ale nie w ściemnionej sekcji ;]
Jak koniecznie jersey musi zapchać ten piątek, bo go energia rozsadza, a w pobliżu już nie ma innych sekcji sztuk walki to zawsze można zorganizować siłkę, albo basen
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Druga sprawa a propos federacji i jednego z powyższych postów - powtarzam po raz n-ty, nie mylcie GTF na świecie z PUT w Polsce, bo to, co robi PUT w Polsce, ma z GTF bardzo, bardzo mało wspólnego.
Napisano Ponad rok temu
Cytat z PUT, z tego co widzę to jest pro GTF z otwartością na inne organizację więc powiedz mi coś czego nie wiem dlaczego mam nie kojarzyć z GTF ?Polska Unia Taekwondo jest stowarzyszeniem kultury fizycznej o zasięgu ogólnopolskim. Jej celem statutowym jest popularyzacja koreańskiej sztuki walki taekwondo. Powstała w 1993 roku z inicjatywy Piotra Gąsiora jako reprezentant na Global Taekwon-do Federation. Z czasem PUT rozszerzyła współpracę o duże organizacje międzynarodowe:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czym się kierowac przy wyborze klubu?
- Ponad rok temu
-
MIĘDZYNARODOWE SEMINARIUM Z MISTRZEM TAEKWON-DO ITF
- Ponad rok temu
-