Ja uwazam ze najlepszym miejscem na zorganizowanie MP jest albo Warszawa albo Łódź bo kazdy ma mniej wiecej tyle samo do przejechania
Zwłaszcza osoby mieszkające w tych miastach
Napisano Ponad rok temu
Ja uwazam ze najlepszym miejscem na zorganizowanie MP jest albo Warszawa albo Łódź bo kazdy ma mniej wiecej tyle samo do przejechania
Napisano Ponad rok temu
Ja uwazam ze najlepszym miejscem na zorganizowanie MP jest albo Warszawa albo Łódź bo kazdy ma mniej wiecej tyle samo do przejechania i baza noclegowa jest wporzadku....ale to tylko moja skromna opinia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
exaklibo ty i tak wszędzie masz daleko. 5 godzin wte czy wewte żadna różnica
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to gdzie to mniejszy problem, ale czy dojazd pkp jest dobry to ważna sprawa no i wiadomość czy 2 dni czy 1. na 100% musi być pewna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co ja slyszalem , to Kozmin jako jedyny sie zglosil do organizacji MP , wiec teraz nie placzcie ,ze to tak daleko ,w takiej wiosce , sami sprobojcie zorganizowac , nie mowiac juz ,ze to ,ze bedzie w Kozminie jest znane od dawna ,a teraz larum jest podnoszone :roll:
Napisano Ponad rok temu
mi sie coś kojarzy, że na którychś zawodach zostało to ustalone, później napisane na forum i dlatego w podwieszonym temacie jest już to od dawna wpisaneie bylo znzne ze bedzie w kozminie, byly spekulacje na ten temat ale konkretnej informacji nie bylo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ma się sprawa badań? będzie możliwość przeprowadzenia ich w dniu zawodów?
Napisano Ponad rok temu
jak ma się sprawa badań? będzie możliwość przeprowadzenia ich w dniu zawodów?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu