Realcja z turnieju Goju-ryu Karate "IRI KUMI KIDS"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tam nosze szkiełka, czytam moc Twoich postów i... nie łzawię
Napisano Ponad rok temu
sprobuj na porodowce
Chyba wam sie cos w glowach po...o.
Napisano Ponad rok temu
Tak powstają anomalia w karate. Jednym słowem mamy lepszych od cepów i szpadli ryśkaProwadziłem kiedyś grupę w przedszkolu 3,4,5 latki. Było super.
sprobuj na porodowce
Chyba wam sie cos w glowach po...o.
Napisano Ponad rok temu
Cholera wpadłem na kolejny pomysł, dlaczego czepiacie się tych maluchów.
...obawiacie się, że kiedyś staniecie na tatami(w turnieju dla twardzieli-tylko dla dorosłych!)i wtedy z mroku wyłoni się sylwetka dobrze zbudowanego 4-latka, będzie szedł w Waszą stronę. Na sali wypełnionej tłumem ludzi słychać będzie tylko przyspieszone oddechy. Wszyscy w napięciu czekają na rozwój sytuacji. 4-latek stanie przed Wami, ukłoni się, sędzia krzyknie komendę do rozpoczęcia walki w tym momencie zmrużycie oczy,będziecie chcieli wykonać technikę ostateczną, zdążycie usłyszeć tylko jęk na widowni.... (po 30 minutach) ocuci Was lekarz, a mały będzie tarzał się ze śmiechu na środku maty
coś dal Was (podkręcić potencjometr)
i coś jeszcze
:twisted:
Dobra wielcy miszczowie pochwalcie się z kim Wy prowadzicie treningi(kurcze boje się, że to są sami twardziele)
Napisano Ponad rok temu
Program autorski był zatwierdzony przez kuratorium ale skoro wy wiecie lepiej
A co do szpadli itd....Czytajcie ze zrozumieniem tekstu - nawet po 2 razy. Ja tak robię czytając posty niektórych...bo pełno w nich błędów stylistycznych, ortograficznych i sensu brak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszędzie można już spotkać dzieci (czasem tylko dzieci) i są coraz młodsze.Czymś trzeba je zająć.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prowadzi on zajęcia nie z karate jako takiego, tylko coś co nazywa się popularnie funny (judo, karate itp) czyli gimnastyka z elementami sztuk walk.
Dla dzieci 4 letnich nikt nie robi egzaminów itp !!!!
Napisano Ponad rok temu
Kożlaku ach gdyby świat był idealny...Powinny być tylko dyplomy zakończenia edukacji ale wtedy instruktorzy zrobiliby z nas dożywotnich niewolników(kto by chciał robić sobie konkurencje?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No cóż chyba ty masz problem z realizmem w Polsce bo od tych dziwnych zawodów w robieniu w pieluchy jest cienka linia robienia egzaminów i robienia tego kast -osobiście moge Ci poda kilka organizacji sztuk walk , które już to robią, nawet w polsce sprzedaje się już wszystko co dotyczy karate. Na szczęście odradza się duch prawidzego budo karate do i ludzie to zaczynają rozrózniać .Dalsze dialogi w tej kwesti będa tylko świadczyć o głupocie tych co tu piszą,że to popierają dla mnie to koniec tematuCzy wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem?
Prowadzi on zajęcia nie z karate jako takiego, tylko coś co nazywa się popularnie funny (judo, karate itp) czyli gimnastyka z elementami sztuk walk.
Dla dzieci 4 letnich nikt nie robi egzaminów itp !!!!
Napisano Ponad rok temu
Co do prawdziwego budo Karate domyslam się że chodzi o Kyokushin kan w takim razie jak ma sie twoja wypowiedż do działalności Kyokushin Kan
25-03-2006
I REGIONALNY MŁODZIEŻOWY TURNIEJ KYOKUSHIN-KAN KARATE-DO W BIAŁYCH BŁOTACH Pierwszych kroków w karate" do lat 8
info ze strony
GOLUBSKO-DOBRZYŃSKI KLUB
KARATE KYOKUSHIN-KAN
i jeszcze jedno :młodszy zawodnik Kaliskiego Klubu Kyokushinkan David Club miał 4 lata
Teraz powiedz mi ktop te dzieci egzaminuje ? i kto buierze za to pieniądze organizacja prawdziwego budo karate
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Bardzo przepraszam innych(ćwiczących lub nie sporty, sztuki walki) czytających to forum. Wybaczcie mi, że trochę się uniosłem, ale chyba czas najwyższy napisać tym żałosnym ludzikom prawdę !!! Wiem że już kilkakrotnie to zrobiono, ale może to było zbyt mało!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- A co oni sami osiągnęli/zdobyli? Co sami sobą reprezentują?
Konkluzja, zazwyczaj jest taka, że, im większy malkontent, tym mniejsze osiągnięcia...
To tak jak osoba żyjąca w celibacie (załóżmy), uczy jak żyć z partnerem...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kiai-jitsu - możliwe, niemożliwym?
- Ponad rok temu
-
Magda Jarecka vs Marta Niewczas :)
- Ponad rok temu
-
UECHIRYU?Pytanie-pomoc!!!
- Ponad rok temu