Ulica a raczej szkola
Napisano Ponad rok temu
nr.1
Agresor-Twoj stary nie ma nosa (to tylko przyklad)
Ja-Ssij
A-Wpierdol ? (i leci na mnie z łapami)
nr.2
Agresor- Twoj stary reprezentuje biede w piosence Peji
Ja-(nic nie mowie, ignoruje go)
A- Ciota,Ciota, frajer (wtedy dolacza sie reszta mocnych w grupie i zaczynaja mnie wyzywac)
J- zamknij morde
A-Wpierdol ? (leci na mnie z lapami)
Co wtedy zrobic ? Czy moge go "unieszkodliwic" ? Jak lece do tej co ma dyzur to albo nic nie zrobi bo on mi jeszcze nic nie zrobil albo wyjde na ciote. Raz ktos tam dostał od mojego kolegi porzadnie po mordzie, mowilem mu zeby powołał sie na obrone konieczna ale jakos nie poskutkowało. Moze dlatego ze przekroczyl troche ?
(jesli macie sie ze mnie nabijac to nie nabijajcie sobie postow )
Napisano Ponad rok temu
Nie sadzeWszyscy mnie napewno pamietaja z tematow o kolczugach i szkolach mma w wejherowie
Napisano Ponad rok temu
To było dawno Przed wakacjami. Ciebie tez srednio pamietamNie sadzeWszyscy mnie napewno pamietaja z tematow o kolczugach i szkolach mma w wejherowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślicie, że w szkołach nie ma takich problemów? To ja powiem, że mojemu Brejdakowi kiedyś tak wpierdolili, że wylądował w szpitalu z powodu urazu głowy jak był w podstawówce. W gimnazjach, a nawet liceach wcale nie jest lepiej. Często sytuacja może być gorsza niż na ulicy, tam przynajmniej albo się bronimy, albo dostajemy wpierdol i po wszystkim. A w szkole obronisz się, to Cię po szkole dojadą, nie obronisz się to i tak nie rzadko dostaniesz ponownie. Bić się w szkole również nie jest takie łatwe, dlatego, że i nasza głowa może polecieć. Koledze chodziło raczej o bezpośredni atak więc gdzie tu zgłaszanie do dyrektora/pedagoga/nauczyciela? Może po fakcie? Owszem sytuacja rodem z napadów jest niezmiernie rzadka, ale nie zmienia faktu, że może się zdarzyć. Najczęściej, jeśli już do kogoś mają to dorywają po szkole... Nie każdy ma 2 metry wysokości 100 kg wagi i 50 kumpli za plecami... Tak trudno czasami to zrozumieć?
Po dłuższym offtopie powiem Ci, że w praktyce coś takiego jak samoobrona w szkole nie istnieje. Zawsze pójdzie na 2 strony i tyle. Ale po części chłopaki mają rację, najczęściej będą to ew jakieś odzywki, ale nawet ja za bardzo nie wyobrażam sobie napadu w szkole. Powiedz jeszcze czy Cię straszą jakoś, czy naszła Cię refleksja? Jeśli to drugie, to opisz dokładniej sytuacji, chociaż ja się za bardzo nie znam, a reszta najwyżej wejdzie z "genialnymi myślami", ale w miarę możliwości postaram się doradzić, pod warunkiem, że nie będą to durne pytania :wink: .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
...
Ja-Ssij
A-Wpierdol ? (i leci na mnie z łapami)
nr.2
Agresor- Twoj stary reprezentuje biede w piosence Peji
Ja-(nic nie mowie, ignoruje go)
A- Ciota,Ciota, frajer (wtedy dolacza sie reszta mocnych w grupie i zaczynaja mnie wyzywac)
J- zamknij morde
A-Wpierdol ? ...
Odstawcie chłopaki prochy
Napisano Ponad rok temu
Czy naszła mnie refleksja czy mam takie problemy. Mozna powiedziec ze to i to. Czesto jestem swiadkiem bojek w ktorej agresor przegrywa a potem msci sie z kolezkami. To wcale nie jest fajne. Napadow czyli np. ze chca telefon to raczej nie ma. Zazwyczaj zaczyna sie od wyzywania lub jak ktos ma swira to sam podchodzi i daje w morde za nic. Ja chcialem sie spytac dlatego ze w szkole uznaja mnie za wzor do nasladowania. Srednia zawsze wysoka i zach. Bardzo dobre wiec troche glupio bylo by to psuc. A czesto zaczepiaja.
Napisano Ponad rok temu
NAPIERDALAJ
I miej potem obnizone zachowanie i awanture w domu ze cos komus złamałem, nie mowiac o sprawach w sadzie i na policji (takie sie u mnie w szkole zdarzały)
Napisano Ponad rok temu
Nie, 97% budo, nie doszlo jeszcze w drodze edukacji do liceum.Myślicie, że w szkołach nie ma takich problemów?
Napisano Ponad rok temu
@UP
Tamta wypowiedź to była czysta ironia, Twoja riposta to ironia, i ta moja riposta to też ironia hellyeah :twisted: .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zao
Wiem ze robisz sobie jaja. Jak chesz robbic tak dalej to lepiej wyjdz 8)
Napisano Ponad rok temu
Rusz dupę. I działaj. Cokolwiek zrobisz, jest to lepsze niż bezczynność.
Napisano Ponad rok temu
Up.
Zao
Wiem ze robisz sobie jaja. Jak chesz robbic tak dalej to lepiej wyjdz 8)
albo dostaniesz..wiesz te dzisiejsze 13 latki....strach sie bać
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dlaczego Karatecy kłamią? Chodzi o dowartościowanie?
- Ponad rok temu
-
POMOCY! nie wiem co robic
- Ponad rok temu
-
PROMOCJA PETARDY I FAJERWERKI DLA DZIECI!
- Ponad rok temu
-
OC-17 zel
- Ponad rok temu
-
użycie tonfy.co na to prawo?
- Ponad rok temu
-
Zyski i straty z rozruby na ulicy.
- Ponad rok temu
-
Kastet z paralizatorem
- Ponad rok temu
-
Konsekwencje pobicia na ulicy
- Ponad rok temu
-
Boks najlepszy na solówke Muay Thai to fajny sport...
- Ponad rok temu
-
RMG
- Ponad rok temu