ANKIETA
Napisano Ponad rok temu
ad.1. W pytaniu o motywacje mogłem prosić o ponumerowanie wg ważności dla danej osoby. Podane przez Ciebie przykłady chyba przy opracowaniu wyników po prostu ujmę jako jedno i to samo.
ad.2. Z tego systemu do tworzenia ankiet korzystałem po raz pierwszy i nie zauważyłem, że pytania nie są numerowane (po prostu przeniosłem je wprost z wersji drukowanej).
Ale myślę, że zasadniczo źle nie jest. Wiadomo, każdy miałby jakieś swoje pomysły i można by wchodzić w szczegóły zależnie od zainteresowań.
Mesjasz: od jakichś 4 lat trenuję capoeirę, ale traktuję to trochę amatorsko. Właśnie doszedłem do wniosku, że czas spróbować innych możliwości. Więc przy okazji sprawdzania co mam szansę ćwiczyć - piszę o tym pracę
Uzbierałem już z waszą pomocą ponad 50 ankiet, do tego mam sporo wypełnionych na papierze. OGROMNE dzięki za współpracę
Napisano Ponad rok temu
powodzenia z magisterką.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Em, ale ja sie nie pytam Tylko po prostu zwracam uwage na niescislosc w jednym z pytan.Mesjasz: od jakichś 4 lat trenuję capoeirę, ale traktuję to trochę amatorsko. Właśnie doszedłem do wniosku, że czas spróbować innych możliwości. Więc przy okazji sprawdzania co mam szansę ćwiczyć - piszę o tym pracę
Napisano Ponad rok temu
Możesz powiedziec jaki jets temat pracy?
Hehe a po zakończeniu ankiety przedstawisz wyniki?
Napisano Ponad rok temu
Polska sztuka walki szablą husarską.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi i swą sztukę walki mają!
A nie jakieś dziwaczne kendo
Napisano Ponad rok temu
Nie zrozumiałem też czemu trzeba wybierać między "dobrym treningiem fizycznym" a "podniesieniem sprawności fizycznej"
Napisano Ponad rok temu
Polska sztuka walki jak najbardziej istnieje i jest cholernie smutne że tak mało osób wie o tym.
Polska sztuka walki szablą husarską.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi i swą sztukę walki mają!
A nie jakieś dziwaczne kendo
O ktoś o Signum wreszcie wie:) postęp w dekomunizaji społeczeństwa haha;)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
podziemny krąg - real?
- Ponad rok temu
-
Odziez w Trojmiescie
- Ponad rok temu
-
Kontuzje - czyja to wina?
- Ponad rok temu
-
mma-tracker
- Ponad rok temu
-
Eddie Bravo w programie Planete :)
- Ponad rok temu
-
rekreacyjnie a obowiazkowe badania lekarskie
- Ponad rok temu
-
Pompowanie, pokrzykiwanie i... chyba sie starzeje
- Ponad rok temu
-
URAZY KOLANA I KRĘGOSŁUPA W BJJ-poszukuje informacji!
- Ponad rok temu
-
Sparingpartner amator-samouk poszukiwany okolice Radzymina
- Ponad rok temu
-
Sparingi - Proszę o Pomoc!
- Ponad rok temu