Wioślarz magnetyczny.
Napisano Ponad rok temu
ew.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Posiada ktoś? Licityować takiego kettlera? Czy lepiej coś innego?
Jestem właśnie zainteresowany kupnem takiego wioślarza magnetycznego. Przede wszystkim z myślą o rodzicach. Poradzą sobie na czymś takim? W ogóle to opłaca się inwestować w coś takiego czy strata pieniędzy? Nie ukrywam że sam bym też z tego korzystał, przydałoby się jako uzupełnienie do ławeczki.
Napisano Ponad rok temu
rodzice rozumiem slaba sprawnosc...ale powinni sobie poradzic o ile beda wogole cwiczyc, fajnym jest ze stawow nie obciaza i male prawdopodobienstwo kontuzji

ze swojej strony moge polecic "Concept", naprawde zywotny sprzet i spelnia chyba kazde oczekiwania...trenowalem wioslarswo to na takich smigalismy i przezywaly naprawde wiele kilometrow dziennie przy duzej grupie osob i 2-3 treningach

wada moze byc niestety cena ;|
Napisano Ponad rok temu
Chyba trochę pomorze bo gdyby ustawić sobie na duży poziom trudności można by było zwiększyć swoją siłę dynamiczną

Napisano Ponad rok temu
budo_S.O.S. napisał
Dla kogoś kto trenował wioślarstwo, taka maszyna jest zupełnie bezpieczna. Dla zwykłego średnio sprawnego człowieka to prosta droga do problemów z plecami.stawow nie obciaza i male prawdopodobienstwo kontuzji
Napisano Ponad rok temu
Acha... I "lepsze" na wytrzymalosc od sztangi etc.

Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
budo_jet napisał
A Ty widzisz swoją matkę jak się na drążku podciąga albo wyciska sztangę?Nie lepiej sztangą/drążkiem/hantlami?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_Grzebyk90 napisał
My takie coś mamy na siłowni i zastanawiam się w jakim stopniu pomoże mi to w BJJ.
Chyba trochę pomorze bo gdyby ustawić sobie na duży poziom trudności można by było zwiększyć swoją siłę dynamiczną
kondycja zelazna-mi na bjj sie przydaje bardzo

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Dyskusja
- Ponad rok temu
-
Dieta paleo
- Ponad rok temu