Konkurs "Shock Doctor" Takedown
Napisano Ponad rok temu
Propozycje powinny w istotny sposób pomóc rozwinąć stronę internetową i sprawić że osoby zainteresowane będą ją odwiedzać jeszcze chętniej. Coś w stylu działu MMA News a nie np. "obniżcie ceny" lub "zainwestujcie w to i tamto". Większa liczba pomysłów zwiększa szansę na wygraną, pod warunkiem że będzie to akurat "ten" pomysł którego szukamy.
Propozycje prosimy przesyłać mailem na: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] z dopiskiem KONKURS BUDO. Proszę również podać swój nick z Vortalu Budo. Termin upływa 10 marca.
Do wygrania produkty Shock Doctor:
1 miejsce Shock Doctor Gel Max V2 Mouthguard
2 miejsce Shock Doctor PRO Mouthguard
3 miejsce Shock Doctor Antibacterial Case
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla ociągających się - połowa terminu za nami !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejny konkurs już przygotowany, ale skupmy się jeszcze na końcówce tego, bo jak znam życie, to jeszcze przyjdzie trochę od spóźnialskich :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... i na pewno przed weekendem.
:roll: :wink:
I i II nagroda jest w "futerale", czy wysyłacie szczękę w woreczku? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ok, przepraszam za poślizg, dopadła mnie paskudna grypa żołądkowa i kilka dni snułem się ledwo żywy. Ale żeby wynagrodzić czas oczekiwania na wyniki, drugie i trzecie miejsce dostaną po ochraniaczu na szczękę (PRO Mouth Guard). I tak planowałem to zrobić, bo pomysłów przyszło naprawdę sporo i były całkiem ciekawe, dlatego z góry przepraszam poszkodowanych, tzw. przegranych, bo propozycje były bardzo ciekawe.
Przechodząc do wyników:
I miejsce Petersonka (SD V2 Gel Max) - winner by 11 hit combo! Zdeklasował wszystkich ilością pomysłów, które dodatkowo były bardzo ciekawe.
II i III miejsce (oboje po ochraniaczu SD PRO)... Itosu za ciekawy pomysł, który będzie wdrożony na pewno i Nomann, za sporą ilość równie trafionych pomysłów.
Dziękuję bardzo i mam nadzieję że trzecie miejsce jest zadowolone małym upgrade'm nagrody.
Zwycięzców proszę o kontakt na PRIV, potrzebne są dane do wysyłki.
Kolejny konkurs lada dzień, idea już powstała, nagroda/nagrody w sumie również wyznaczone.
Przez dłuuugi czas borykałem się komu przyznać poszczególne miejsce. Przyznaję że tym razem dobrze się spisaliście. Cieszę się że przynajmniej Budo wciąż żywe i wierzga ! :wink:
Dla tych którzy spragnieni są produktów Shock Doctor dopowiem, że dla uczestników Shooto, z którym teraz współpracuję, produkty tej marki (Shock Doctor) będzie można kupić z rabatem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
II i III miejsce (oboje po ochraniaczu SD PRO)... Itosu za ciekawy pomysł, który będzie wdrożony na pewno i Nomann, za sporą ilość równie trafionych pomysłów.
Dzięki!
Pierwszy raz w życiu wygrałem coś w jakimś konkursie ;D
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strikeforce - nowosci
- Ponad rok temu
-
gdzie kupić takie rękawice
- Ponad rok temu
-
cro cop wygral ktorys tam turniej "ju ef si" :)
- Ponad rok temu
-
Dream 7 FW GP - 8 marca
- Ponad rok temu
-
Pudzian w ... MMA !!??
- Ponad rok temu
-
Magdalena Jarecka - atykuł na onet.pl
- Ponad rok temu
-
bj vs gsp - super klip - obejrzyj zanim ufc go delete