UFC93 SPOILER
Napisano Ponad rok temu
ktore czrne paski bjj poddal ten Rogan? Kilka razy slyszalem jak wygadywal niezle bzdury o bjj.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Sorki ale na BJJ w MMA on zna się jak mało kto . Ktoś kto ma brązowy pasek spod Eddiego Bravo i Jeana Jacquesa Machado pokonuje pewnie 30 % wszystkich czarnych pasków.Witam,
ktore czrne paski bjj poddal ten Rogan? Kilka razy slyszalem jak wygadywal niezle bzdury o bjj.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A będzie przykład gadania bzdur o BJJ ? Nie jestem jakimś wielkim fanem Rogana ale sądzę że na walce to on się zna. A co do przykładów pokonywania czarnych pasków . Pewnie jak walczył z 1000 razy Eddiem Bravo raz go skończył Natomiast jak pewnie wiesz w BJJ paski nie dostaje się za gadanie więc osoba posiadająca brązowy pas U EB i JJM napewno potrafi walczyć i pokonywać czarne paski. Czy w proporcji 2 przegrane do jednej wygranej .... nie mam zielonego pojecia i szczeże powiedziawszy mam to w dupie.A jakis przyklad bedzie?
Napisano Ponad rok temu
Przykladem bzdur jest np. proste przejscie gardy a komentarz Pana "black belt pass", zwykly trojkat a on "highest level" itd... pelno ich
..mozna zakladac, ze gada tak zeby ludzie , ktorzy nie czaja o co chodzi czuli, ze ogladamy szol na najwyzszym poziomie, jednak dla osob , ktore znaja temat brzmi on z lekka naciaganie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kolejne wyroznienie blachowicza
- Ponad rok temu
-
V Liga Shooto - Puchar Polski 14 luty 2009 Skała
- Ponad rok temu
-
glosujcie na drwala
- Ponad rok temu
-
Marcin Wójcik proszony o kontakt
- Ponad rok temu
-
UFC 93 - o której godzinie? Kto się wybiera?
- Ponad rok temu
-
Professional Fighters III - Olsztyn 22.02.09 r.
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Krzysztofem Kułakiem
- Ponad rok temu
-
Akademia Sarmatia - podsumowanie roku 2008
- Ponad rok temu
-
Siłownia pod Mma
- Ponad rok temu
-
Seminarium MMA i BJJ - Rick Young po raz 3 w Polsce!
- Ponad rok temu