UFC93 SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Co on teraz w Usa trenuje?
Napisano Ponad rok temu
duzo o tym mowil on sam w wywiadzie po walce, mowili o tym komentatorzy podczas walki.
Napisano Ponad rok temu
Davis vs Lytle - super duper. prawie tak dobre jak Lytle vs Lawler.
Drwal vs Serati - gratulacje i piona dla polskiego czempiona 8)
najgorsze byly walki wieczoru. o ile Franklin x Hendo dawali nawet rade, o tyle Shogun x Coleman to najslabsza walka jaka ostatnio widzialemw UFC. nie wiem, czy Maurycy dostal prikaz, zeby nie nokautowac Colemana w 1rd, czy zrobilo mu sie go szkoda, czy tak mu skill spadl, ze nawet emeryta nie moze juz skonczyc.
gdyby Coleman nie wygladal zalosnie to wygladalby nawet smiesznie. i ten jego zajebisty team. Baroni to jednak kretyn. polewke mialem jak debile nie wiedzieli gdzie maja naroznik i skad maja wziac taboret. rozumiem, ze mr Koks jest ojcem, mezem musi utrzymac rodzine etc, ale bez przesady. powinien sobie znalezc inne zajecie. a jak Rua nie odgapi od Wanda sposobow przygotowywania sie do amerykanskich gal, to w UFC nie powalczy.
szkoda, ze Horn nie pojechal Palharesa jak mial dosiad fajnie, ze nie dal sie skonczyc.
wg mnie udana gala.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale za to piszą o wygranej wszędzie. Wklejam tu link, bo w tytule jest spoiler
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie przesadzajmy , co nie wyglądało dobrze , dobra praca nóg, nie wdawał się w bijatykę . Juz w walce z Silva pokazał się z dobrej strony i osobiście sądzę że shoguna by zjadł na śniadanie. Nawet Joe Rogan co był moim zdaniem mocno stronniczy w czasie pierwszej walki Tomka widział że Tomek dużo lepiej i mądrzej walczy.Cieszy wygrana, ale styl do poprawki - wiem, że Drwal to "nasz" człowiek w UFC, ale do momentu obalenia i gnp nie wyglądało to dobrze.
Ale za to piszą o wygranej wszędzie. Wklejam tu link, bo w tytule jest spoiler
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
PZDR
P.S.
Rogan z kolei to dla mnie większy showman niż specjalista od MMA, więc jego komentarz nie powinien być aż tak opiniotwórczy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Oj zdziwiłbyś się . Rogan poddaje czarne paski w BJJ. Na Boksie się zna ze 10 razy lepiej niż ja . Ma codzienny dostęp do najlepszych drużyn MMA . Nie ma Polaka co by był większym autorytetem w sprawach mma .P.S.
Rogan z kolei to dla mnie większy showman niż specjalista od MMA, więc jego komentarz nie powinien być aż tak opiniotwórczy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeszcze kiwanie glowa mu zajebiscie idzie
Haha.Akurat skonczylem ogladac gale UFC i ten komentarz jest wrecz w sam raz
Napisano Ponad rok temu
dokladnie, tam ma oboz treningowy.
duzo o tym mowil on sam w wywiadzie po walce, mowili o tym komentatorzy podczas walki.
A to ciekawe.Co ta za team z ktorym trenuje Drwal?Byc moze bedzie go wiecej na galach UFC w stanach w takim razie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
goldberg jest dobry mnie zawsze niszczy jego komentarz jak przechodza ring girls,raz "bjutyful arijani",innym razem "bjutiful idif".a jedna plastikowa lalka a druga o twarzy kobyly.chyba gosc nigdy w polsce nie byl i ladnych kobiet nie widzial
haha aa co ma powiedziec ? who let the horses out?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo napewno większość jest 8)bo kazdy zawodnik ufc jest "fenomenal strajking" i "exelent on de grałnd"
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kolejne wyroznienie blachowicza
- Ponad rok temu
-
V Liga Shooto - Puchar Polski 14 luty 2009 Skała
- Ponad rok temu
-
glosujcie na drwala
- Ponad rok temu
-
Marcin Wójcik proszony o kontakt
- Ponad rok temu
-
UFC 93 - o której godzinie? Kto się wybiera?
- Ponad rok temu
-
Professional Fighters III - Olsztyn 22.02.09 r.
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Krzysztofem Kułakiem
- Ponad rok temu
-
Akademia Sarmatia - podsumowanie roku 2008
- Ponad rok temu
-
Siłownia pod Mma
- Ponad rok temu
-
Seminarium MMA i BJJ - Rick Young po raz 3 w Polsce!
- Ponad rok temu