UFC93 SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Palhares ma okrutnego power'a ale w stójce nic sie nie zmieniło, w parterze widać w ogóle sie nie męczył ale zdziwiło mnie to, że sie wpakował z tym trójkątem i dosiadem
Napisano Ponad rok temu
Cieszy wygrana Tomka, ale wypowiadał się będę dopiero jak obejrzę walkę.
Hendo z Franklinem - dobra, wyrównana walka, jednak zwycięstwo dla Hendo było lekko naciągane- czekam na rewanż.
Shogun z WagonemTestosteronu - Przez całą walkę zastanawiałem się gdzie jest Shogun i czemu wysłał do walki swojego upośledzonego klona. 27 letni byku meczyl sie z 44 letnim emerytem, jakby byl to superpotężny zawodnik najwyższej klasy - bez sensu, oglądanie tego było straszliwie irytujące.
Napisano Ponad rok temu
Dar - najwiekszy fail budo, gratsy.
...
Budzi się człowiek po imprezie, na oczy ledwo widzi, chce zanieść kaganek wiedzy w tę ciemną budo-masę i tak porażka...
To przez to, że znalazłem linka na Onecie, a nie chciałem czytać spoiler-postów przed zobaczeniem walki i nie patrzy co napisali inni.
Sorry
PS
Hendo-Franklin: decyzja słuszna, o ile w stójce był remis, o tyle w parterze ( zwłacza 1i 2 runda) dominował Hendo
Horn-Palhares: decyzja jak najbardziej słuszna
Napisano Ponad rok temu
Masz za swoje ...zamiast oglądać UFC jak normalny człowiek Ty po imprezach latałeśBudzi się człowiek po imprezie, na oczy ledwo widzi, chce zanieść kaganek wiedzy w tę ciemną budo-masę i tak porażka...
Napisano Ponad rok temu
Shogun z Colemanem - no cóż pierwsza runda dla Shoguna mimo że początek na to nie wskazywał, dwa sprowadzenia Marka i Shogun nie wie co się dzieje, ale potem jakoś oprzytomniał i zaczął "walczyć" Mark w ogóle bez kondycji co nie dziwi :wink: w pierwszej rundzie tylko pokazał te dwa obalenia na początku i lewy sierp który odrzucił Shoguna. 2 runda i znów jakieś obalenia Marka przy czym obalał i nic dalej nie robił żeby skończyć przeciwnika, a inaczej walki wygrać się nie da. W końcówce Shogun coś próbował zrobić ale testosteron sie zaparł i raczej większej krzywdy mu nie zrobił. A Mark sobie odpoczywał przez prawie minute 3 runda praktycznie cała dla Marka według mnie , końcówka tylko Shogun wyprowadził kilka prostych po któych Mark był zamroczony a sędzia przerwał walkę, czy słusznie nie wiem. Jedno jest pewne, że chłopaki praktycznie 3 rundy odpoczywali a nie walczyli..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hendo vs Franklin - bardzo fajna, rowna walka z lekka przewaga Hendo. Jedynie ten palec w oko troche popsul caly obraz ale i tak mi sie podobalo.
Palhares bardzo ladnie tancowal sobie, szkoda tylko ze nie udalo mu sie wykonczyc chociaz jednej akcji.
Brawo Tomek, walki nei widzialem, ale kumpel dzwonil zaraz po walce i mowil ze calkiem ladnie to wyszlo. Czekam na video.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a na ringu tak mówił że szanuje Shoguna 8)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a na ringu tak mówił że szanuje Shoguna 8)
.Gosc wyglada jakby byl na odwyku 8O
Niech lepiej idzie juz na zasluzana emeryture
Napisano Ponad rok temu
BTW syndrom zapasnika, jeszcze nigdy nie slyszalem aby zapasnik powiedzial 'tak, to moja wina'. Wszyscy inni sa winni, ale nie on ...
BTW to niezle oberwal ...
Nie iwdzialem jeszcze walki, ale tutaj nie wygladal za dobrze ...
Napisano Ponad rok temu
edit: coleman chyba bardziej zly na sedziego niz na shoguna. w sumie nie dziwie sie. te kilka sekund mogli jeszcze puscic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coz, Drwal conajmniej o klase wyzej niz Serati - nie zostawil mu miejsca na jakiekolwiek akcje, calkowicie zdominowal przeciwnika. Piekny wystep, oby wiecej takich.
i jakie fajne Ouchi Gari zrobil :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kolejne wyroznienie blachowicza
- Ponad rok temu
-
V Liga Shooto - Puchar Polski 14 luty 2009 Skała
- Ponad rok temu
-
glosujcie na drwala
- Ponad rok temu
-
Marcin Wójcik proszony o kontakt
- Ponad rok temu
-
UFC 93 - o której godzinie? Kto się wybiera?
- Ponad rok temu
-
Professional Fighters III - Olsztyn 22.02.09 r.
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Krzysztofem Kułakiem
- Ponad rok temu
-
Akademia Sarmatia - podsumowanie roku 2008
- Ponad rok temu
-
Siłownia pod Mma
- Ponad rok temu
-
Seminarium MMA i BJJ - Rick Young po raz 3 w Polsce!
- Ponad rok temu