wanderlei silva w mw!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
heh pamietam jak sie z Toba klocilem o kimbo (i jak zwykle mialem racje ) ale tym razem w zupelnosci popieram. wand skonczyl sie na koncowce pride'a. od tamtej pory wygral tylko z jardinem. so what... zatrzymal sie w rozwoju kilka lat temu i watpie zeby cos jeszcze z niego bylo. (juz abtrachujac od tego, ze dla mnie wand byl zawsze jednowymiarowym, choc bardzo sodlidnym zawodnikiem, ktoremu, poza kilkoma wyjatkami, brakowalo w 'prajdzie' przeciwnikow) poza tym, ma juz swoj wiek. to, ze randy walczy z sukcesami grubo po 40 to tylko wyjatek potwierdzajacy regule. musimy sie powoli oswajac z mysla, ze nasi idole z 'dziecinstwa' powoli odchodza do lamusa. znak czasu i tyle...Jak dla mnie takie przejscia na etapie na ktorym jest Wand, to takie sztuczne przedluzanie umierajacej kariery.
Napisano Ponad rok temu
Co do Wanda, to tak jak pisal SOS, pewnie zestawia go z mlodziakami, zeby mial jeszcze szanse zarobic pare baksow / wylansowac ktoregos mlodego fightera. Nie widze zeby UFC mialo jakis interes wrzucac go na gleboka wode w MW i konczyc jego kariere i wplywy z PPV. Wanderlei ma w koncu wciaz spora grupe fanow.
Niestety swiat MMA posunal sie do przodu - Silva nie nadarzyl, nie potrafil sie zaadoptowac do nowych warunkow i konkurencji i pozostal w tyle. Ale ja wciaz daje mu ( z sentymentu ) jakies 2% szans na powrot w stylu Rockiego Balboa i pozamiatanie wszystkich faworytow
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie była wielka wiadoma . Te jego walki SF to miały więcej zasad niż jakikolwiek turniej MMA.Kimbo to byla niewiadoma.
Napisano Ponad rok temu
no tyle ze jest od niego mimo wsio 5 razy lepszy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wand potrzebuje reformy technik bokserskich.
a przyslowie mowi, ze starego psa nie nauczysz nowych sztuczek.
ale co by nie bylo, bedzie bardzo milo. w koncu to WAND, nie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ground & Pound Awards 2008
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Lyoto Machida
- Ponad rok temu
-
K1-Dynamite/Fields/Dream - 31.12.2008 [VIDEO]
- Ponad rok temu
-
K1-Dynamite/Fields/Dream - 31.12.2008 [SPOILER]
- Ponad rok temu
-
Couture rozważa możliwość by przejść do kategori niżej !
- Ponad rok temu
-
Ranking walczących w stójce[Potencjalne Spojlery]
- Ponad rok temu
-
UFC 92 - VIDEO
- Ponad rok temu
-
UFC 97 - Anderson Silva vs. Thales Leites
- Ponad rok temu
-
UFC 92 SPOILER !!!