K1-Dynamite/Fields/Dream - 31.12.2008 [SPOILER]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze ze jeszcze Miras wygral,da mu to napewno wiecej wiary w Siebie ,teraz powinien byc z Oveeremem rewanz 8)
Gala bardzo fajna tylko szkoda ze w slabej jakosci i z tyloma reklamami:) Trza bedzie obejzec jeszcze raz!!
Napisano Ponad rok temu
Manhhoef miał w narożniku JZ hhmhmmh interesting... 8) Sparing z Melvinem to musi być trauma, on chyba już nie umie słabo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szok kurwa:D
manhoef podreperowal by parter to zaden hw nie bylby mu straszny, ale masakra.
odczucia co do overeema podobne jak reszta. a taka mial kiedys szklana szczeke. szok.
reszta walk rowniez w porzadku. aoiki ladnie i madrze, ale ganianie z dupa n atylku za alvarezem zeby go w garde wciagnac masakra
ogolem srogosc.
Napisano Ponad rok temu
mirek walczyl spokojnie i madrze, u manhoefa to wygladalo jak taki troche lucky pancz, prawie, bo jednak hunta nie nokautuje sie laki panczem.
poza tym ogladalem tylko te walki, o samej oprawie gali nic nie powiem, dziekuje
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O ile postać Hari'ego budzi kontrowersje z powodu jego "złego" zachowania (chociaż są wyjątki - dobre stosunki z Rayem Sefo, "pokłony" dla Aertsa) to już od dawna nie wierzę, że nie jest to chwyt medialny nałożony z góry.
Z drugiej strony nowy, bardziej skoksowany image Overeema też mi średnio pasuje - tym bardziej, że zbyt wielka pewność siebie też nie jest mu obca.
Crocop vs Choi... - bardzo dobra, owocna strategia. Choi budzi we mnie na prawdę pozytywne emocje. Szkoda tylko, że faktycznie nie idzie mu szczególnie zdrowo. Ja sam niestety uważam, że olbrzymi wzrost Choia powoduje pewne "upośledzenie" ruchowe tego zawodnika... Nie mniej w tym pojedynku byłem, za Mirasem.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Ja z checia zobaczylbym Overeema z Manhofem albo Mirka:)
Napisano Ponad rok temu
Oglądając ostatnio Badra w turnieju widać, że do tej walki wyszedł słabiej przygotowany. Myślę, że jakby była to inna okazja niż gala noworoczna, walka wcześniej ustalona(poprostu trenował by pod nią tak jak pod turniej) to wyglądałoby to inaczej. Nie żebym go usprawiedliwiał, ja tam radoche miałem z tego, że dostał ale prezentował się dużo słabiej.Dla mnie walka Badra i Overeema to była loteria. Obaj posiadają na prawdę diabelne umiejętności.
O ile postać Hari'ego budzi kontrowersje z powodu jego "złego" zachowania (chociaż są wyjątki - dobre stosunki z Rayem Sefo, "pokłony" dla Aertsa) to już od dawna nie wierzę, że nie jest to chwyt medialny nałożony z góry.
Z drugiej strony nowy, bardziej skoksowany image Overeema też mi średnio pasuje - tym bardziej, że zbyt wielka pewność siebie też nie jest mu obca.
No właśnie chyba strzelił sobie w stopę tym żarcikiem hehheMelvin po walce zartobliwie dodal ze chcialby zmierzyc sie z Choiem.Hehe taki pojedynek to by zabawnie wygladal,jak syn z ojcem:)
Ja z checia zobaczylbym Overeema z Manhofem albo Mirka:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nastula jest innego zdania
Tym bardziej, że jego badali w USA :wink:
W dzisiejszych czasach i tak 1 na 100 "koksujących" wpada.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
nieeee... to napewno nie dlatego...
i nieee... nastula pewnie tez tak nie mysli, w koncu 'prawie' w japonii wpadl na testach... :roll:
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
i odstawił kreatynęwy chlopaki nie wiecie, aliastair wszedl na nasze forum, zobacyzl ze kozieradka taka dobra to zaczal brac, na zmiana z macą i tyle, co ziola z ludiz robia:D
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Couture rozważa możliwość by przejść do kategori niżej !
- Ponad rok temu
-
Ranking walczących w stójce[Potencjalne Spojlery]
- Ponad rok temu
-
UFC 92 - VIDEO
- Ponad rok temu
-
UFC 97 - Anderson Silva vs. Thales Leites
- Ponad rok temu
-
UFC 92 SPOILER !!!