MMA SZCZECINEK
Napisano Ponad rok temu
Od nowego roku zamierzam podjąć nową pracę w Szczecinku i w związku z tym szukam dobrej sekcji.slyszałem o sekcji MMA SZCZECINEK.
Czy możecie cos więcej napisac?Podobno jest tam wielu czołowych zawodników trenujących bjj,mma i zapasY,tylko że nikt ze znajomych o nich nie słyszał.
Dajcie cyne czy to jakaś poważna sekcja czy popierdólka?
pozdrawiam wszystkich fighterów
[/b]
Napisano Ponad rok temu
wydaje sie ze to jakas lipa---czolowi zawodnicy jacy?ha ha wiem ze chyba od 2004 byla sekcja bjj .--- a w 2001 sekcji mma na 100% nie bylo---
moja rada wybierz lepiej karate kyokushinkai sprawdzona sekcja trener chyba ma 2 dan lub szukaj mma trzesieka -- mma turowo..
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Widze że sekcja karate jak zwykle podkopuje pod nami dołki
No cóż szkoda że ktoś wypowiada się o sekcji w której nie był ani nie trenował
Nie będe wchodził w polemikę zapraszam na strone [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Można tam wszystko przeczytać z kim współpracujemy
Z resztą sam fakt porównywania karate z mma świadczy o braku wiedzy
A wiem o tym bo sam mam 1 dan w karate
Napisano Ponad rok temu
no i czolowi zawodnicy --jacy?jakies zawody mma?jak tak to gdzie i kiedy?
a i jeszcze jedno nikt pod wami dolkow nie kopie ---zobaczylem tylko oszustwo--mma szczecinek -i skomentowalem--
Napisano Ponad rok temu
załoyłeś konto po to żeby dodać komentarz nie na temat swojego klubu i na dodatek nic o nim nie wiesz ?!wejdz na strone i obejżyj kilka filmików to sie troche do edukujeszmhm- czyli sekcja MMA szczecinek byla juz w 2001 --chyba troche oszukujesz
no i czolowi zawodnicy --jacy?jakies zawody mma?jak tak to gdzie i kiedy?
a i jeszcze jedno nikt pod wami dolkow nie kopie ---zobaczylem tylko oszustwo--mma szczecinek -i skomentowalem--
klub wcześniej nazywał sie gold team
żałosne
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Na początku wesołych świąt wszytkim ćwiczącym,cięzko trenującącym.
Od nowego roku zamierzam podjąć nową pracę w Szczecinku i w związku z tym szukam dobrej sekcji.slyszałem o sekcji MMA SZCZECINEK.
Czy możecie cos więcej napisac?Podobno jest tam wielu czołowych zawodników trenujących bjj,mma i zapasY,tylko że nikt ze znajomych o nich nie słyszał.
Dajcie cyne czy to jakaś poważna sekcja czy popierdólka?
pozdrawiam wszystkich fighterów
[/b]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
klub wcześniej nazywał sie gold team
żałosne
pozdro leszczu przegladalem wasza strone -bjj ok nie powiem---ale walki mma sa ale nie wasze tylko chlopakow ze szczecina ha ha --jacy to czolowi zawodnicy sa z waszego klubu? jakies zawody mma gdzie startowaliscie?
a i zalosna to jest twoja stara
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Zapraszamy do klubu "kolego" jeśli jesteś taki kozak jeśli wygrasz ogłoszę temat na forum że jesteśmy CIENIASY
Więc czekamy drzwi otwarte
Ale jeśli będziesz pisał coś obrażliwego na nas jeszcze raz to poproszę moderatora o twój adres IP
A wtedy Nasi zawodnicy odwiedzą cię w domu
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nic najlepiej nie rozwiąże sporu jak uczciwa walka na zasadach MMA
Zapraszamy do klubu "kolego" jeśli jesteś taki kozak jeśli wygrasz ogłoszę temat na forum że jesteśmy CIENIASY
Więc czekamy drzwi otwarte
Ale jeśli będziesz pisał coś obrażliwego na nas jeszcze raz to poproszę moderatora o twój adres IP
to karalne chyba?? i ogolnie spadek do poziomu tego "karateki"
a w polemie z tym debilem "karate" bym sie nie wsadal bo szkoda klawiatury
Napisano Ponad rok temu
poj***ło kogoś zdrowo, że promuje takie rzeczy
Napisano Ponad rok temu
tak na marginesie:
poj***ło kogoś zdrowo, że promuje takie rzeczy
Zgadzam się.Trening w młodym wieku, ma bądź co bądź aspekty wychowawcze i niewydaje mi się, żeby to był najlepszy pomysł :?
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nic najlepiej nie rozwiąże sporu jak uczciwa walka na zasadach MMA
leszczu odpowiedz najpierw jacy to czolowi zawodnicy mma cwicza w twojej sekcji--
a i jeszcze jedno z kim odwiedzisz mnie w domu z kowalem
Napisano Ponad rok temu
ok ale niech japus powie jacy czolowi zawodnicy mma cwicza w jego sekcji?Nie bijta się chłopaki
bo z kowalem (konfitura) to chcial przyjsc do mnie ale co za kozacy cwicza w jego i kowala sekcji to niepowie--chyba tajemnica czy co
ps czy to prawda ze ostatnio 6 osob dostalo grzyba po waszej macie?(klub mma pieczarka szczecinek)
prosze cie japus jak cos to sam mozesz przyjsc ale tego kilera kowala zostaw aaaaaaaaaaaaaaaaa boje boje
aha i jeszcze przypomnienie --zanim zaczniesz sie podprowac DAJ NAZWISKA CZOLOWYCH ZAWODNIKOW MMA Z WASZEJ SEKCJI
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miriam nie proj sie --bronisz kowala czyli jestes tak jak on konfident ktory najpierw sie buja a jak przyjdzie co do czego to zagoni swoich ;kumpli;16 osob sprzedal,pewnie ty tez lepszy sorry lepsza niejestes pało bitazalogowal sie zeby takie pierdoly pisacy, "anty" to Ty jestes "antymózg"
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Życzenia
- Ponad rok temu
-
Evander Holyfield vs Nikolaj Wałujew...Wałek Roku
- Ponad rok temu
-
Polska - Ukraina: mecz w boksie tajskim (14.12.2008 Lwów)
- Ponad rok temu
-
kluby MT na Białorusi
- Ponad rok temu
-
Liga A-1 (07.12.2008 Kalisz) - relacja, wyniki, zdjęcia
- Ponad rok temu
-
Boks vs K-1
- Ponad rok temu
-
Łukasz Rambalski wygrywa turniej K-1 na gali Kokoro Cup
- Ponad rok temu
-
Tomasz Adamek z mistrzowskim pasem IBF w wadze cruiser
- Ponad rok temu
-
Obóz Muay Thai w Gdańsku - trenuj z Mistrzem Świata !!!
- Ponad rok temu
-
Final k-1 2008
- Ponad rok temu