Affliction 24 stycznia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam sie ciesze ze jest taka gala i czekam na dzisiejsza jak juz dawno nie czekalem.
Pozdro
8)
Napisano Ponad rok temu
Klatka, Dana i bufoniaste przypominajace boks zawodowy pitolenie.
To mnie najbardziej wkurza, ale jest pare innych cech jak ustawianie pojedynkow pod konkretnych zawodnikow (cos co wlasnie jest wilekim minusem boksu zawodowego).
Affliction jest zupelnie inne i to mnie bardzo cieszy.
Do kolegow "znawcow" biznesu chcialbym przypomniec ze minimum rok powinno miec przedsiebiorstwo wszystko jedno jakie aby wyjsc na prosta, czyli zaczac przynosic zyski.
Wiekszosc projektow biznesowych przynosi straty w ciagu pierwszego roku dzialalnosci.
W przypadku projektow na duza skale, a "Affliction" jest takim przedsiewzieciem przypuszczam, ze horyzont czasowy zostal ustalony na duzo wieksza skale i inwestorzy prawdopodobnie beda spac spokojnie nawet jak za 3 lata jeszcze beda na minusie ...
Napisano Ponad rok temu
U nas w Toronto sieci niektorych Barow/Pubow beda pokazywac walki.Ja sie wybieram do jednego i jak znam zycie to bedzie wypelniony po brzegi.
Podobno w Rosji rowniez walka ma byc dostepna w systemie ppv.
Napisano Ponad rok temu
tak wogle za ile czasu zaczyna sie to affliction?
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Bass komentuje :)
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, że te pierwsze walki szybciutko zlecą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ustawianie pojedynków pod zawodników !!! No sorry ale w UFC w przeciwieństwie do wielu już byłych organizacji młody i bardzo utalentowany zawodnik ma szanse na walkę życia . Juz wielu mówiło że Evans był ustawiony ż Chukiem bo NAPEWNO przegra. Junior dos Santosowi też podłożyli Werduma ? Oczywiście w każdej porządnej organizacji ustawia się walki po to .... aby była dobra marketingowo i sportowo . Do tego w UFC uważam jest świetny system motywacyjny czyli fotn, sftn, i kotn. Większość zawodników za samą walkę nie dostaję zbyt grubej kasy. Natomiast wspomniane nagrody to już niezłe sumki. Powoduję to że każdy z zawodników dąży do wygranej przed czasem. Zabezpiecza to nas ( jak to ma miejsce w boksie ) że dwóch multimilionerów skacze po ringu uważając żeby sobie nawzajem zbyt wielkiej krzywdy nie zrobić. Dodatkowo te dodatkowe nagrody przyznawane są zadziwiająco sprawiedliwie. Bardzo często dostają je zawodnicy mniej znani z undercardu.Klatka, Dana i bufoniaste przypominajace boks zawodowy pitolenie.
To mnie najbardziej wkurza, ale jest pare innych cech jak ustawianie pojedynkow pod konkretnych zawodnikow (cos co wlasnie jest wilekim minusem boksu zawodowego).
To właśnie Aff współpracuję ściśle z boksem zawodowym.Affliction jest zupelnie inne i to mnie bardzo cieszy.
Napisano Ponad rok temu
widze, ze jest juz spoiler a moze ktos ma juz linki do video?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ishi & UFC ?
- Ponad rok temu
-
Konferansjer - poszukiwany!!! Galę czas zacząć...
- Ponad rok temu
-
Jakie rękawice...
- Ponad rok temu
-
The Ultimate Fighter 8 - Finale SPOILER !!!
- Ponad rok temu
-
The Ultimate Fighter 8 - Finale - Video
- Ponad rok temu
-
UFN 16 Fight for the Troops - Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Krótka Wypowiedź Thiago Silvy (wspomina Drwala)
- Ponad rok temu
-
UFC w Niemieckiej telewizji - małe sprostowanie, więcej info
- Ponad rok temu
-
Komentarze zawodników po K-1 GP Final 2008
- Ponad rok temu
-
Ricco Rodriguez vs. Jeff Monson na MFA
- Ponad rok temu